Прочитај ми чланак

ПОКС: Опозиција 2. јуна да организује ‘изборе’ на трговима и улицама у Београду

0

Покрет обнове Краљевине Србије (ПОКС) позвао је опозиционе странке да 2. јуна огранизују ‘изборе’ на трговима и улицама Београда ако власт жели изборе без опозиције што је власт, како је навела странка, јасно демонстрирала на јучерашњем састанку о изборним условима.

„На тргове и улице треба да се слије море људи као прошле године и да се гласање грађана који су за слободне и фер изборе одржи на миран и демократски начин, јавним изјашњавањем“, рекао је председник ПОКС Војислав Михаиловић.

Како је наведено, све опозиционе странке треба да покажу мудрост и зрелост да не пристану на изборе који су наставак доказане и документоване изборне крађе из децембра месеца, коју је потврдио и парламент Европске уније.

„Ко од опозиционих странака данас почне са изборним радњама за београдске изборе, сам себе сврстава на страну СНС и њеног опстанка на власти и даљег девастирана Београда и читаве Србије. Убеђен сам да ће то Београђани упамтити и казнити на првим следећим изборима који ће се убрзо десити, јер власт која би била изабрана после оваквих избора не би имала никакав легитимитет“, додао је Михаиловић.