Прочитај ми чланак

ПОКС: Фајзер у БИО-4 кампусу, хоће да тестирају генетички трансхуманизам на Србима

0

Покрет обнове Краљевине Србије (ПОКС) оценио је данас да компанији „Фајзер“, која губи спорове са вакцинисаним грађанима широм света, није било место у власништву над БИО-4 кампусом чија је градња у Србији почела у среду.

„Влада Србије наставља са политиком стављања домаће привреде и наше државе у зависнички однос према страним компанијама“, рекао је председник ПОКС Војислав Михаиловић.

Према његовим речима, није логично да страна компанија узме учешће у власништву над стратешки важној области домаћег друштва, као што је образовање и здравство.

„‘Фајзер’ ће о нашем трошку добити инфраструктуру, као и квалитетну и јефтину радну снагу јер ће имати првенство у регрутовању најбољих студената“, казао је Михаиловић.

Како је нагласио, осим новог одливања 200 милона евра државног новца за рачун страних компанија, пројекат „БИО-4 кампуса“ буди и „најстрашније стрепње да ће на њему бити тестиране непроверене и прљаве технологије“.

„Овај пут је то још страшније, јер је реч о генетичким технологијама трансхуманизма на шта ће ‘Фајзер’ моћи да стави вето тајности позивајући се на пословну тајну“, додао је Михаиловић.