Прочитај ми чланак

ПОКРЕТ НАШИ: Напредни ЊКВ – Принц Александар позвао на Вучићеве изборе!

0

Престолонаследник Александар Карађорђевић који себе воли да назива ЊКВ – Његово Краљевско Височанство, титулом која му не припада, данас је само потврдио зашто је омражен у српском народу и зашто никада неће постати ЊКВ, пише у саопштењу покрета "Наши".

На званичној страници Александар Карађорђевић на Фејсбуку, лажни ЊКВ је послао поруку српском народу да изађе на предстојеће нелегитимне изборе и тиме отворено дао подршку Александру Вучићу који по сваку цени жели да покаже међународној јавности да су избори у Србији фер и демократски.

Избори у Србији не само да нису фер и демократски, већ се одвијају у криминалној атмосфери, почевши од куповине гласова, претњи, уцена, пребијања, од стране криминалних структура које су повезане са Српском напредном странком.

Медијске слободе не само да су сведене на минимум, него и не постоје, а сви политички непријатељи Александра Вучића се медијски масакрирају.

Такође, у јавност је испливало на стотине доказа да је већини листа које излазе на изборе СНС прикупљао потписе, давао новац, као и људе који су на листама и у предизборним активностима.

Оно што је суштински битно, запад подржава ове изборе јер се од Александра Вучића очекује издаја Косова и Метохије, а лажни ЊКВ се зарад угодности које добија од владајућих структура придружио у давању легитимитета Вучићу, како би што лакше и што пре издао Косово.

Конзервативни покрет Наши се гнуша антисрпске политике коју води лажни ЊКВ и која траје годинама у назад и подсећамо да је реч о особи која никад није штитила демократију и парламентаризам у Србији, већ је увек била подршка свакој актуелној власти, како би уживала у новцу и бенефицијама које добије од државе.

Конзервативци јесу за монархију, али нису за Александра Карађорђевића који је у сваком смислу осрамотио презиме које носи и који служи за подсмех у српском народу.