Прочитај ми чланак

Др Љубомир Грујић: Изаћи или не изаћи на Вучићеве лажне противуставне изборе

0

Редовни професор Београдског универзитета у пензији, др Љубомир Грујић, гостовао је поново на каналу Србин.инфо и причао на најактуелније политичке теме.

„То што Вучић и неке владе страних држава и њихови председници и Скупштине не поштују ни Устав Републике Србије, чак ни Резолуцију СБ УН 1244 – то није разлог да ми пођемо за њима! Да и ми не поштујемо наш Устав и Резолуцију Савета безбедности Уједињених нација 1244, зато што Вучић мора Западу да доказује да се променио и да није онај из 90-их? Народе, освести се! Зар не видите шта нам ради? Даје нам милостињу, а откуд Вучићу паре да дели народу по 100 евра? Запамтите Срби, српске мајке и српске баке се данас боре у Србији, а ви млади седите на Обилићевом венцу док се тамо држи скуп за Косово и Метохију! Шта је са вама? Тешко вам да идете, ко је вас тако васпитавао? Ми, моје генерације су вас васпитавале“, наглашава др Љубомир Грујић.

Да ли изаћи или не изаћи на Вучићеве изборе, открива професор у емисији код Дејана Златановића, који је приликом ранијих гостовања причао о томе да Вучић нема пословно-здравствену способност да обавља функцију председника државе.

Више о томе погледајте у видео прилогу.