ПОКРЕТ „Метла 2020“ оштро по Вуку: Метла за лицемерног Јеремића

0

Новица Антић, члан председништва покрета "Метла 2020", реаговао је оштро на изјаву Вука Јеремића о бојкоту избора у Србији.

Саопштење преносимо у целости

„Уместо да се бави собом, Вук Јеремић не престаје са бесмисленим и патетичним нападима на Покрет Метла 2020 . Разумем да се занео, пошто је умислио да по први пут у животу има чврст став о нечему – бојкоту, што се никада раније није десило јер нема питања у којем је показао доследност.

Тако је некада изричито тврдио да Србија треба да постане чланица НАТО пакта – о чему недвосмислено сведоче Викилкс депеше, а данас се тобоже залаже за војну неутралност. Исто тако жестоко критикује Бриселски споразум а 2013. године није хтео или није смео да гласа против њега у скупштини Србије.

У тој истој скупштини је давао кворум “диктаторском режиму Александра Вучића” и гласао за буџет а данас без икаквог стида пребројава опозициона крвна зрнца другима. Лажни патриота, лажни опозиционар, “народски човек” који не пије Кока-колу произведену у Србији, већ је добија из САД. Вук Јеремић је само један ужасно лош и неталентован глумац сав испуњен личном амбицијом.

Заслужује да буде избрисан са политичке сцене јер такви људи, колико и сам режим Александра Вучића, само показују колико је једна озбиљна и добра Метла потребна Србији!“

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!