Прочитај ми чланак

ПОЧЕО РАСПАД Напредњак тукао првог човека СНС у Куршумлији и директора „Планинке“

0

Полиција је ухапсила једног Куршумличанина због сумње да је напао и више пута ногом у главу ударио 64-годишњег мушкарца. Н1 преноси да је претучен председник Општинског одбора СНС у Куршумлији и директор Планинке Радован Раичевић.

Због кривичног дела наношења лаких телесних повреда ухапшен је 42-годишњи С. В.

Сумња се да је он сачекао СНС функционера испред своје куће и ногом га више пута ударио у пределу главе и тела наневши му лаке телесне повреде – кажу у полицији.

Полиција није идентификовала нападнутог мушкарца, нити је ико од надлежних хтео новинарима Јужних вести да открије његов идентитет, али Н1 пише да им је у куршумлијској болници потврђено да је реч о Раичевићу и да је наводно разлог за напад освета једног од чланова странке.

Раичевић је и директор А.Д. Планинка, која у свом саставу има Пролом воду, као и Пролом и Луковски бању, а недавно су купили и Куршумлијску бању.

Директор: Тражио је да му купим стан

Ухапшени С.В. (42) из Куршумлије тражио је од генералног директора „Планинка“ и председника Општинског одбора СНС, Радована Раичевића, да му обезбеди или купи стан, а пошто је одбијен, он је напао Раичевића, испричао је директор „Планинке“ за Бету.

Како је Раичевић казао агенцији Бета, С.В. је у суботу увече ушао у двориште његове куће у Куршумлији и затражио да му обезбеди или купи стан јер је „у тешкој финансијској ситуацији“.

Саслушао сам га, упутио на институције које се тиме баве и замолио да напусти двориште. Међутим, када сам се окренуо и кренуо ка улазним вратима, ухватио ме за руку и ногом ударио у главу“, рекао је Раичевић.

Додао је да га је потом С.В. више пута ударио по глави и телу. Раичевићу је пружена лекарска помоћ у болници у Прокупљу а, према незваничним информацијама, С.В. је признао да је напао директора „Планинке“ и одређен му је притвор до 48 часова после чега ће уз кривичну пријаву бити приведен надлежном тужилаштву.

Према незваничним сазнањима агенције Бета, С.В. је од раније познат полицији по насилничком понашању.

Напад на Раичевића коментарисан је на друштвеним мрежама, а мештани причају и медији незванично сазнају да је у питању освета страначког колеге из СНС.  Ипак, директор „Планинке“ тврди да уопште не познаје С.В. и да нема сазнања да је он члан неке политичке организације.