Прочитај ми чланак

Писмо Немање Шаровића грађанима Србије

0
Nemanja sarovic slika

Браћо и сестре, народе српски,

У недељу, 16. марта, почиње велики и многима још увек невидљиви празник ПОЧЕТКА ПАДА ИЗДАЈНИЧКЕ ВЛАДЕ АЛЕКСАНДРА ВУЧИЋА И ЊЕГОВОГ БЕСРАМНОГ И ЛАЖОВСКОГ РЕЖИМА.

Немојте мислити да из нас говори мржња и нереалне жеље да се одмах брже-боље обелодани сав ужас вучићевско-николићевске преваре, можда и највеће у читавој српској историји.
Без обзира на тренутне резултате, надувани балон Српске напредне странке почиње да се издувава и пуца пред истином и правим стањем ствари.

Зато што су сви Вучићеви привремени успеси постигнути свакодневним притиском на свест наших људи, безочним утицајем медија, дугогодишњим „испирањем мозга“, лукавошћу и лагањем, злоупотребом очајне економске ситуације у нашем народу и његовог реалног страха од будућности, те неспособношћу и кукавичлуком Радио-дифузне агенције (и свих државних комисија везаних за изборе) која није смела ни да писне пред диктаторским режимом „хер Алека Гузенбауер Курц Вучића“.

Они сада „певају лабудову песму“ и троше задње минуте свог незаслуженог утицаја.

Прва забуна је прошла и више нико у шефу овдашње привредно-политичке мафије, фамозном Александру Вучићу, не види ни најмањи траг бунтовног момка који је лепио табле са натписом „Булевар Ратка Младића“ са истим оним одушевљењем којим сада распродаје Србију белосветским шеицима и хрватско-словеначким и немачким тајкунима. Више нико не може да помеша ова два физички тако слична (као да је исти човек у питању), а толико суштински различита лика, нити може да „падне“ на ма коју од Вучићевих изанђалих преварантских прича.
 
СНС и његов психопатски вођа морају сада да „у готовини“ („у кешу“) плаћају своје активисте и гласаче, медијско робље и уцењене привреднике, оне што лепе предизборне плакате по целој Србији и оне што лепе клевете на све Вучићеве политичке противнике. СНС и Вучић данас плаћају, колико треба, све оне безбројне политичке курве и увек податну „политичо-пословну пратњу“ која им се улизује.
 
У све њих више нико нормалан у Србији не верује.
 
Сви знају да, као и сви претходни, и ови садашњи издајници служе само за привремену употребу у директној служби највећих српских непријатеља. Нико озбиљан, нико нормалан, нико заиста независтан неће ништа добро рећи, ни посведочити о овом самозваном реформатору и диктатору у покушају.

Нико нормалан и независтан неће ни са најмањим ентузијазмом пропратити Вучићеве лудачке експерименте, нити ће му се прикључивати у ма чему (без обзира на сав његов труд и сву медијску буку која се око њега плански подиже).
 
zastave srs

 

Нигде у свету издајници нису водили свој народ у будућност, па тако неће бити ни у Србији.

Онај ко је издао свог кума, вођу и учитеља, тај тек не може имати милости према свим другим, непознатим, грађанима Србије. Ко једном изгуби свој образ и част, тај више никада неће моћи да их поврати. Ко из најнижих побуда изда оно у шта је наводно веровао толике године и са страшћу убеђивао све у истинитост и важност идеологије коју сада најжешће напада и осуђује, тај је непоправљива битанга и уличарски олош без трунке морала, без имало савести.

Вучићева велика превара више није строго чувана тајна, већ се види и осећа „на километар“ и са свих страна света.

Неће им помоћи ни посрнули Мишковић, њихов бивши финансијер који је сада постао и присилни Вучићев саучесник у подлој игри наводног „обрачуна са тајкунима“. Читава фарса са хапшењем па пуштањем Мишковића је направљена баш зато да би се некако закрпиле све друге рупе и подеротине на потпуно неуверљивој причи о „унутрашњим реформама“ и „повољним међународним инвестицијама“. СНС-овци су ишли на бескрајно потенцирање наводне „мишковићевске предизборне коалиције“ и потпуно измишљене потребе да се грађани Србије, уз Вучића и његове слуге, „одбране“ од тобожњих „Мишковићевих плаћеника“ и тако „спасу Србију“.

Колико год освојили процената, за издајнике окупљене око Вучића биће то Пирова победа – уколико у српску Народну скупштину заједно са њима уђе Патриотски блок Српске радикалне странке, Образа и Наших.

Ако ми уђемо у Парламент са Шешељевим беџевима на реверу, Вучић и његове слуге више ниједног тренутка неће имати лак посао, нити спокојан сан. Изјаловиће им се њихови издајнички пројекти и покорно испуњавање политичких и економских налога Европске уније, САД, Међународног монетарног фонда и Светске банке. С нама не постоји никакав простор за разговор и, не дај Боже, договор или „комбинацију“ ма какве врсте. Само с нама Вучић-и-екипа неће моћи да се мрдну, а камоли да нам продају рог за свећу и обичан кукољ уместо здравог жита.

ТО ЈЕ ОНО ЧЕГА СЕ ОНИ БОЈЕ. Не резултата и коначног збира у мандатима или процентима, јер знају да ће новцем и застрашивањем, уценама и потплаћивањем све решити на овакав или онакав начин – боје се оног фамозног објављивања како су РАДИКАЛИ ПРЕШЛИ ПЕТ ПОСТО И ПРЕСКОЧИЛИ КАКО ЦЕНЗУС, ТАКО И СВЕ ВУЧИЋЕВСКЕ ПРЕПРЕКЕ И ЛУКАВЕ НАМЕШТАЉКЕ.

Вучић се више него смрти боји сусрета са нама и са својом прошлошћу. Само нама он не може да прича никакве бајке, ни да испробава своје добро увежбане форе, једино нас никада не може обманути јер боље него ико знамо ко је он у ствари и какав је он заправо морални патуљак и бестидна кукавица.

Хер Алек, Тома диплома, Неша слина и други више ће из самог центра режимске моћи гледати ИЗБОРНЕ РЕЗУЛТАТЕ СРПСКИХ РАДИКАЛА него на своје проценте. Ма „све може“, на све су они спремни осим на нас. Зато што за нас „немају лека“ (како је то говорио др Војислав Шешељ) и не могу нас утишати и дресирати, као што то могу скоро све остале.
 
nemanja obraz mladen

Зна Вучић добро да је наш улазак, истовремено, и почетак његовог и њиховог изласка из Парламента, из српске власти и наше историје.
 
О томе он размишља данас, и о томе ће размишљати читавог изборног дана.
 
Помозите нам да о томе настави да „разбија главу“ и у свим данима након избора. Натерајмо га да почне да хистерише и повлачи најпогрешније замисливе потезе, јер ће то онда стварно бити почетак његовог краја!
 
Гласајући за Патриотски блок СРС, Образ, Наши – ВИ ДИРЕКТНО РУШИТЕ ВУЧИЋА И ЊЕГОВ ИЗДАЈНИЧКИ ПРОЈЕКАТ.
 
Ми смо током претходне две године „ванпарламентарног живота“, тиме што смо упркос свим недаћама остали чврсти и доследни у борби за истину, спасење српског народа и идеје у које верујемо, доказали да се политиком не бавимо зарад лагодног живота, министарских и посланичких мандата. Ми ћемо, наравно, преживети и наш евентуални неулазак у Народну скупштину, и то је за људе и политичке странке.

Али, да ли ће то и како ће то преживети и српски народ, остављен тако на милост и немилост једној психопатској личности, која је успела да за пар година из себе избаци све људско, све нормално, све национално и часно?

Да ли ће онда бити икога у свечаној сали најлепше зграде у Србији да спречи, ако треба и физички и на све могуће начине, рушење српског Устава, отворену издају Отаџбине и продају Косова?
 
slika 2


Размислите о свему овоме и сами одлучите.

Хоћете ли нам допустити да се боримо за вас и са вама (онако радикалски жестоко, заједно са „Образом“ и „Нашима“) против једног префриганог и моћног режима који има сву могућу подршку својих налогодаваца са запада? Или то нећете, претварајући Парламент у обичан дебатни клуб, а вашу конкретну судбину у производ Вучићеве самовоље и његових унапред и ко зна још када договорених пословних и политичких комбинација?

Да ли ће се ускоро на највишем месту у Србији правити опасни „дилови“ са НАТО пактом и наша војска на силу и уз неку лукавштину утерати тамо где јој место није? Хоћемо ли, због идиота на власти и у добром делу опозиције, допустити да постанемо званични непријатељи моћне и према нама сада још увек благонаклоне Путинове Русије? Хоћете ли да руске ракете са нуклеарним главама њихови генерали упере у правцу Београда и Србије (предвиђених да постану будући део, према Русима непријатељски настројеног НАТО савеза)?

Или ћете нам допустити да вам помогнемо у трајном и сигурном спречавању оваквих потеза?

Једноставно речено, помозите нам да вам помогнемо.

Допустите да се и на делу потврди онај наш бојни поклич велике наде: НИЈЕ СВЕ ГОТОВО!

Уз обавезни, пратећи наставак: ЗА СЛОБОДНУ СРБИЈУ!

Дозволите Србији да десету годишњицу страшног погрома српског становништва (на хиљаде повређених, безброј прогнаних, 19 убијених, 39 српских светиња оскрнављених и порушених – тог трагичног 17. марта 2004) обележи достојанственом и поносном ведрином због спасоносног уласка у парламент оних који неће тамо губити време, већ ће одмах кренути у озбиљну и одсудну борбу за спас наше државе, али и наше душе и нашег места у историји.

Заменик др Војислава Шешеља
председника Српске радикалне странке
Немања Шаровић