Прочитај ми чланак

ПАРОВИЋ: Вучићеве ђавоље методе, са Брнабићком као Тито пиша по народу!

0

Мирослав Паровић открио је зашто је Александар Вучић одлучио да "пребаци" одлуку о Рио Тинту на одборке општине Лозница.

– Тито је одлуку да се сруши Његошева капела на Ловћену пребацио на скупштину општине Цетиње и тако је натерао да Цетињани сами „окрваве руке“. Вучић је пребацивањем фокуса око Рио Тинта на одлуку Скупштине Лознице учинио потпуно исту ствар. Све су то ђавоље методе!


Вучић је већ све договорио са Рио Тинтом везано за литијум. Део тог договора је аутопут Лозница-Рума који ће бити готов 2024. како би према плану рудник почео да ради 2026. Морамо да се удружимо у широки фронт против ове политичке мафије. Тек онда Србија има шансе да преживи – нагласио је Паровић.


Лидер Слободара је објаснио и Вучићево укидање граница са Албанијом.

– Ухвате те за међуножје због веза са криминалом и довуку те да потпишеш стварање Велике Албаније. И ти наравно то урадиш јер си уцењен и тресеш се као миш – нагласио је он.

Осврнуо се и на дегутантну Вучићеву објаву како је дошао на вечеру код Ане Брнабић у вилу Јованке Броз.

– У реконструкцију виле коју је некад користила Јованка Броз уложени су милиони евра наших пара да би у њој могла да се башкари Ана Брнабић и да Вучић долази да једе крилца! Пишање по сиротињи и јавна демонстрација да су ноблес док је Србија под њима постала џамахирија – констатовао је Паровић.