Прочитај ми чланак

Паровић: Вучић ће покрасти 100% републичке и локалне изборе, па признати КиМ ВИДЕО

0

- Ми имамо озбиљан политички инжењеринг који спрема режим Александра Вучића.Очигледно да за његов режим постало недовољно да само покраду изборе, да сами себи намаклну одређени број процената са разним политичким мехинацијама већ су се одлучили да покраду 100% изборе да би у потпуности уподобили политичку сцену, имајући од локала до Скупштине Србије, као одборнике и посланике, људе који су искључиво у директној сарадњи са њима, на конференцији за медије Народног блока, у уторак 11. фебруара, рекао је лидер Народног слободарског покрета (Слободара), Мирослав Паровић.

Он је додао да се то ради јер је Вучићу потребно да у постизборном периоду реши питање статуса Косова и Метохије тако што ће са окупаторским властима у Приштини потписао свеобухватан споразум о узајамном признању и сарадњи.

– Видимо да данас, после састанка Едија Раме и Аљбани Куртија у Тирина да су они рекли да уместо неких мини балканских интеграција, мини Шенгена, да је време за макроалбанске интеграције. У суштини порука свих ових догађаја је јасна – ми имамо у Србији режим који жели да онемогући постизборни отпор и мини Шенгену, а поготово и потписивању правно обавезујућег споразума, који ће се завршити Великом Албанијом као политичким, војним и економским најјачим пројектом на Балкану.

А шта је у вези овога а и предстојећих избора, који се у Србији одржавају у пролеће ове године, рекао Мирослав Паровићи, погледајте у видео клипу горе, па сами о свему донесите свој суд.