Прочитај ми чланак

Паровић открио зашто држе Бркића у затвору: Отворио аферу за Вучића и Ликану!

0

Гост емисије "Интервју" код Дејана Петра Златановића на јутјуб каналу "Центар-Србин.инфо" био је Мирослав Паровић, лидер Народног слободарског покрета.

„Вучић је највећи непријатељ овог народа и државе кога смо могли да добијемо јер добро познаје народ и мане овог народа. Злоупотребљава све институције и дошао је у фазу параноје и лудила па више не верује ни свом куму и најближим сарадницима. И њих гледа како да се реши, спакује их и елиминише. Милован Бркић је ухапшен, као и ти Дејане, да би се послала порука алтернативној медијској и политичкој сцени Србије! Жели да угаси сваки глас јер је идеја да се направи монопол над друштвено-политичким животом, да имамо само Вучићеве медије и као независне медије, који по многим темама нису опозициони. Ако успеју да направе монополизацију, друштво неће имати никакву шансу! Водиће нас као краве у правцу који одговара ономе који овде доминантно меша карте, а то је политички Запад. Такође, Вучић према Бркићу има и лични анимозитет јер га је отварао за ствари из прошлости, да је био са Ликаном у парку, ко му је тата… Чешће народ скандира „Вучићу педеру“ него нешто друго, анализирају да ли личи на Муслијуа“, прича Паровић.

„Нема ниједне актуелне политичке афере која је кренула из Скупштине или Н1, Нове и Данаса. Свака афера је кренула из медијског алтернативног простора,  а то није било нешто што је желео политички Запад ни Вучић, већ истина која је пронашла свој пут и плус прави проблеме на договореној политичкој сцени где имамо јаког Вучића и слабу опозицију“, констатује Паровић.

О чему се још говорило у емисији погледајте у видео прилогу.