Прочитај ми чланак

ПАРОВИЋ: Не смемо дозволити да Вучић легализује лудило, овако ћемо га срушити!

0

Александар Вучић и његов лични режим су најодговорнији за лудило и безакоње које је завладало Србијом. Један од појавних облика лудила је потпуна суспензија политичког живота у земљи. Из тог разлога ми из опозиције нипокоју цену не смемо Вучићу олакшати покушај да легализује овакво стање јер ће онда коначно и трајно Србијом завладати мафија, саопштио је Мирослав Паровић из Народног слободарског покрета.

Стога, предлажем да што хитније договоримо низ конкретних политичких акција. Хајде да се сви јавно видљиви противници овог лудила у земљи обавежемо да ћемо на председничким изборима подржати једног нестраначког кандидата, а да ћемо ми бити контролори избора на нашим бирачким местима!

Замислите тог ужаса за Вучића и његове када на бирачким местима од седам ујутру па до пребројавања сваког гласа буду имали Драгана Ђиласа, Вука Јеремића, Бошка Обрадовића, Млађана Ђорђевића, Мирослава Паровића и друге? Замислите те десетине хиљада реалних и документованих приговора које бисмо у том изборном дану сви ми послаили РИК-у и Управном суду?

Замислите страх на лицу организатора „бугарских возова“ и других изборних превара? И коначно, замислите колико још има могућности да спречимо Вучића у науму да влада доживотно попут Тита?!