Прочитај ми чланак

Паровић: И здраве ће људе са зараженима да масовно затварају у центре за изолацију

0

- Вучић је у тв обраћању дао крајње проблематичну најаву да ће држава емотовати обвезнице и из тог новца поделити по 100 евра сваком грађанину! То значи да ће буквално све што постоји у овој земљи од руда, воде, преосталих јавних предузећа па и до самог ваздуха бити на неки начин стављено под хипотеку! Ми као нација можемо доћи у позицију да за јако кратко време будемо гости на сопственој земљи! - у свом видео саопштењу за јавност истиче лидер Народно слободарског покрета, Мирослав Паровић.

А затим додаје:

– Моја молба за председника Вучића је да коначно почне да се понаша као државник, а не политички шибицар који нас све сматра малоумнима. Та прича да ми имамо неке скривене фондове и паре које можемо да поделимо су на нивоу оних прича које се причају пред сеоском продавницом уз пиво и нажалост очигледно су и намењене таквој публици. Језиво звучи слушати да ћемо бити затварани на 24 сата уз потпуну забрану кретања, да се не зна колико стотина или хиљада мртвих ћемо имати, да нам је буквално све у држави стало, а да са друге стране имамо некакве силне паре које ће поделити међусобом они који преживе!!! Мислим да је на Вучића крајње негативно утицало дружење са Динкићем и то што су му Динкићеви кадрови главни у држави и да би по све много боље било да је Динкића заиста ставио у затвор уместо што га је узео за најближег сарадника, а целу нацију ставио у затвор.

Такође, сведоци смо да Европа масовно враћа кинеске тестове на заразу као непоуздане и да према истраживањима поузданост тих тестова износи испод 50%. Питам да ли ће Вучић као де факто шеф кризног штаба сносити одговорност ако хиљаде здравих буду затварани у формиране центре за масовну изолацију?! Јер стратегија државе је да на бази тестирања кинеским тестовима врши масовну изолацију становништва, а постоји реална опасност да од 1000 тестираних више од 500 буду здрави, а затворени уз оболеле са великом вероватноћом да у таквим условима буду заражени.

Време је да држава и власт ако је то икако могуће почну да се понашају као нормални и уравнотежени људи јер заиста није нормално да у месец дана од смејања вирусу дођемо до 24 сата изолације, масовних центара за изолацију и тоталне распродаје државе!

Апелујем на здрав разум становништва иако смо у заточеништву и на некој врсти преваспитавања уз свакодневно испирања мозга комбинацијом застрашивања и шибицарских кафанских прича!