Прочитај ми чланак

ПАРОВИЋ: Ево зашто Вучић мрзи и води хајку против Ђоковића, тиче се и вакцина!

0

Александар Вучић мрзи Новака Ђоковића и још 2016. је организовао кампање против њега и његове породице. И сада се спремао за исту прљаву работу!

Ово истиче лидер Народног слободарског покрета Мирослав Паровић и подсећа на свој интервју за „Србин инфо“ од прошле године, када је изјавио да Вучић и његов режим одавно зазиру од Новака Ђоковића и његовог потенцијалног уласка у политику.

– Крајем 2016. су упали у велику параноју јер су сумњали да Кинези преко Новака Ђоковића финасирају повратак Вука Јеремића у политику. Тада су и организовали велику хајку на Новака и ако се сећате биле су насловне стране таблоида на којима је Новак приказиван као секташ и неко ко је пљунуо на Хиландар.

Сећамо се сви и шта су јавно говорили високи функционери СНС-а попут Владимира Ђукановића. Иначе та Вучићева параноја га је убрзала у томе да донесе неколико врло погрешних процена и одлука о сарадњи са Кином, а највећа грешка је била продаја Бора и договор о прављењу фабрике гуме у Зрењанину. Сада је код Вучићевих опет прорадила параноја после Новакових изјава о противљењу вакцинацији.

Разлог је тај што је Вучић већ пристао на то да се у Србији врши масовна вакцинација са непровереним вакцинама. То би практично била нека врста тестирања нове вакцине на европском тржишту, а Србија је изабрана од стране тих глобалних играча фармако мафије јер Вучићу очајнички треба међународна подршка и проценили су да је од свих европских лидера он најспремнији да свој народ подвргне овом гнусном експерименту.

Новаков ауторитет у народу, али и на међународном плану квари планове и зато су већ кренули напади на њега – објаснио је Паровић.