Прочитај ми чланак

ПАРЕ ДАЈТЕ ДЕЦИ: Уставокршитељ Вучић узео народу и уплатио милион евра фудбалерима

0

Фудбалска репрезентација Србије добила је већ милион евра од стране државе због успеха и пласмана на Светско првенство у Катару 2022. године! Уставокршитељ Александар Вучић завукао је руку у џеп грађана Србије и украдени новац дао фудбалерима док раја сваке недеље прикупља СМС порукама паре за лечење тешко болесне деце.

Вучић је обећао „орловима“ поменуту цифру пред пут у Лисабон, а изабраници Драгана Стојковића Пиксија начинили су мало изненађење и голом у 90. минуту срушили су Португалију (2:1).

Поред ове премије која је обећана од стране уставокршитеља Вучића, „орлови“ су обезбедили сјајну зараду од чак 12 милиона долара. Толико, наиме, износи премија коју ФИФА додељује свакој од 32 репрезентације које су се пласирале у Катар и то по моделу 10 милиона за сам пласман + 2 милиона за припреме сваке селекције.

Редакција „Србин инфо“ апелује да фудбалска репзрезентација Србије милион евра добијених од издајничког режима уплати за лечење болесне деце и себе тако спасе проклетства које јој већ сада доноси лидер Српске напредне странке.