Прочитај ми чланак

Палма тврди да је открио идентитет Мариникиног сведока

0

Председник Јединствене Србије Драган Марковић Палма објавио је на друштвеним мрежама фотрографију и идентитет мушкарца за ког тврди да је заштићени сведок потпредседнице Странке слободе и правде Маринике Тепић, а који га је оптужио да подводи малолетнице у једом јагодинском хотелу.

Палма је објавио неколико фотографија мушкарца за којег тврди да је анономни сведок. Председник ЈС је навео његово име и презиме, а написао је и да станује у Београду и да је члан Странке слободе и правде, а повезао га је и са Драганом Ђиласом.

Foto: Screenshot/Tv Pink

Подсетимо, сведок је бивши запослени у хотелу у Кончареву, а одлучио је да проговори о подвођењу малолетница и жена. Све то се дешавало на журкама које су у хотелу организоване.

“У том хотел након разноразних журки на којима су певале наше истрадне звезде, таксијем из Београда, посредством разних ликова су довожене девојчице. По мом слободном уверењу имале су између 15 и 18 година. Људи који су долазили са њим су били његови коалициони и пословни партнери. Знало се да после таквих журки те девојчице иду са њим или са њима. Углавном је то након напијања тих девојчица. Његове хостесе су наговарале те девојчице, говориле да им неће бити ништа, да ће све бити у реду. А ја верујем да су то трауме за ту децу”, рекао је сведок.

О томе је на конференцији за новинаре говорила и Мариника Тепић, потпредседница Странке слободе и правде.

“Подвођење жена и девојчица не иду само уз мафију. Оне су готово свакодневица у нашој Србији. Данас знам да је подвођење жена и девојчица свакодневна ствар у Јагодини у којој влада Драган Марковић Палма”, навела је Тепић.

Драган Марковић Палма је демантовао наводе које је изнела Мариника Тепић и анонимни сведок.

“Оно што је данас изговорила госпођа, која је гласноговорница Драгана Ђиласа су најгнусније лажи које сам икада чуо. То да та госпођа лаже, као што сам недавно рекао није ништа ново, то је већ постала свакодневница. Једино што је тачно што је рекла је то да ће неко због свега овога морати у затвор, а то ће бити Ђиласова гласноговорница, аутор лажи које је данас изговорила”, рекао је Марковић.