Прочитај ми чланак

ПАЛМА: Русија и Кина да поставе ултиматум косовским Албанцима!

0

Председник Јединствене Србије и Скупштине града Јагодина Драган Марковић Палма затражио је данас од Русије и Кине да поставе ултиматум и позову косовске Албанце да обуставе акције против Србије и Срба на Косову

– Замолио бих и Русију и Кину да дају “оштрије“ саопштење и позову косовске Албанце, са ултиматумом, да престану да раде то што раде јер ова саопштења су по мом мишљењу чисто препорука коју је Европска унија дала косовским Албанцима. То се у мом поморавском округу каже “може да буде, али не мора да значи“ – рекао је Марковић гостујући на ТВ Пинк.

Критиковао је то што међународни представници када дођу у Србију говоре једно, а када оду на КиМ друго, и истакао да је сигуран да Србија води добру политику на челу с председником Александром Вучићем.

На питање да ли очекује да ће 14. децембра Косовске безбедносне снаге (КБС) бити трансформисане у војску Косова, Марковић је рекао да су они тај датум објавили и да нема ко да их у томе спречи, али да ће за Србију то бити кршење међународног права.

                     ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!