Прочитај ми чланак

Палма, бивши Арканов сарадник: Бошко је повратник у вршењу кривичних дела

0

Бошка Обрадовића више не треба посматрати као народног посланика чије је место у парламенту, већ као неког против кога је подигнут поступак за више кривичних дела насиља над грађанима, изјавио је Драган Марковић Палма

Председник Јединствене Србије и народни посланик Драган Марковић Палма најоштрије осуђује дивљање Бошка Обрадовића и групе његових хулигана.

„Бошка Обрадовића више не треба посматрати као народног посланика чије је место у парламенту, већ као неког против кога је подигнут поступак за више кривичних дела насиља над грађанима, народним посланицима и државним институцијама.

Прекјуче смо били сведоци скрнављења државне заставе и дивљања овог вишеструког повратника у вршењу кривичних дела у Скупштини Србије, данас је нападао народне посланике испред Народне Скупштине док су долазили на посао и поједине и тукао. Шта треба још да уради овај вишеструки повратник у вршењу кривичних дела, да институције државе почну да раде свој посао и примене закон.

Јединствена Србија позива тужилаштво да хитно реагује и примени закон, и ухапси овог вишеструког повратника у вршењу кривичних дела и покаже да у држави Србији функционишу државне институције и да је Србија земља у којој се примењује владавина права.