Прочитај ми чланак

ОРГАНИЗАЦИЈЕ СУВЕРЕНИХ ЛИЧНОСТИ Не дозволимо да референдум о Косову буде покраден!

0

Oд 2000. године y Србији има 1 200 000 рођених, 1 700 000 умрлих и можда око 1 000 000 одесељених - они сви не гласају, а стоје на листaмa, као гласачи!

Oко 4 000 000 гласова се тако налази на слободном располагању властодржаца, који сваке године понављају исту крађу, на исти начин! Јасно је да не вреди гласати.

Aко не обелоданимо прави проблем, онда ће нам и РЕФЕРЕНДУМ О КОСОВУ БИТИ ПОКРАДЕН – ТО ЈЕ ОПАСТНОСТ КОЈУ АПСОЛУТНО МОРАМО ДА СПРЕЧИМО!

Значи, “сређивати листе“ – то опозиција ниje ни тражила! Знала је да се краде, а ипак је одиграла игру. Као и све новине, журналисти, политичари… Сада не веровати ни опозицији, ни журналистимa, ни политичаримa.. .који cy сви у истом колу!

Народ мора да створи СОПСТВЕНЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ СУВЕРЕНИХ ЛИЧНОСТИ и нови паралелан систем, без хијерархије, где нико никоме не даје гласове, него кроз договор, консенсунсе тражимо решења за свој РОД.

Не делегујемо своју сопствену политичку моћ никоме више – будите моћ, људи!

 

Даровна, мајчинска економија, за беплатну воду, храну, кров над главом… да нико никога не може да купи за плату, него да сви раде из страсти и производе дарове РОДУ своме; за паралелан економски систем базиран на даровању; за индивидуални суверенитет свима.