Прочитај ми чланак

ОПОЗИЦИОНЕ ОПШТИНЕ руше власт у Србији?

0

Лидери опозиционих општина у Србији започели су разговоре и сарадњи на рушењу републичке власти, потврдио је у емисији „Да се не лажемо“ аутора Ратка Фемића градоначелник Шапца и председник Заједно за Србију Небојша Зеленовић.

Гост емисије „Да се не лажемо“ каже да су председници „слободних општина вољни да разговарају о смени власти“.

– Кључ будућности Србије су будући избори у Београду зато што се на њима може преломити стварност коју сада живимо – рекао је Зеленовић.

Он је истакао да су у току разговори са председницима општина у којима су на власти партије које су на републичком нивоу у опозицији и да због тога не би могао ништа више о томе да каже.

Зеленовић каже и да су у Србији толико пали критеријуми да се локалне самоуправе утркују за сваког инвеститора и даће им све за џабе.

– Градови и општине по Србији узимају кредите од банака и зидају фабрике приватним инвеститорима. То мора да се заустави – сматра Зеленовић.

БОНУС ВИДЕО

Председник општине Чајетина, Милан Стаматовић и председник општине Нови Београд, Александар Шапић, у емисији „Дебате”, у продукцији медијске куће „Центар”, причају о томе да ли ће
са својим листама изаћи на градским изборима у Београда (00:38:00) и (00:46:00), о томе колико Београд својом величином угрожава Србију (00:40:00). Послушајте:

Ако вам се свиђају емисије, лајкујте и Фејсбук страницу – ФЕЈСБУК – ЦЕНТАР
и претплатите се на Јутјуб канал: ЦЕНТАР – ЈУТЈУБ или нас можете контактирати на 064 24 24 123.