Прочитај ми чланак

ОДГОВОР на неистине СНС у Житорађи: Вучићев повереник и државни секретар лаже

0

Честитам г. Шарчевићу на избору оваквог сарадника. Ништа логичније од тога да се образовањем у Србији бави човек који политичке противнике у званичном саопштењу назива битангама и лоповима. И који не зна да се по правопису прво пише име па презиме.

Што се тврдњи које је ова Вучићева индивидуа изнела у саопштењу тиче, поновићу јос једном:
Дете које се упише у вртић и у њега иде три године, не може из истог бити исписано. Ранг листе се могу правити само за децу која први пут конкуришу. Марта је избачена из вртића искључиво из разлога што се њен отац политички активирао у борби против лудила које је завладало Србијом.

Тврдња коју је Марко Миленковић изнео да просветна инспекција није нашла неправилности приликом контроле предшколске установе, представља ноторну лаж. У допису достављеном родитељима 2. октобра, просветни инспектор Драгана Крстић констатује, цитирам: У раду предшколске установе су утврђене неправилности. Наложено је установи да родитеље обавести о начину на које може кориистити право које им припада по закону. (Допис инспекције вам достављамо у прилогу)


Што се наводне ранг листе тиче, тражићемо по закону о доступности информација од јавног значаја да нам предшколска установа достави критеријуме по којима је ранг листа направљена, одлуку којом је комисија формирана, као и имена чланова комисије који су кршећи закон избацили Марту из вртића.


Марка Миленковића ћу тужити за увреду. Средства која ћу за увреду добити, уплатићу за угрожену децу, то јест у хуманитарне сврхе. Тиме ћу му омогућити да уради и нешто добро за децу у Србији.

Драган Ђилас, председник ССП