Прочитај ми чланак

Ново и ново обраћање Вучића: Гозналесе и остала чуда мачку о реп

0

Ко споља жели другачију власт и опозицју, то ме баш брига. Мене интересује шта грађани Србије говоре. И ако мислите да ћу као они да кажем утата шта страни медији кажу о њима. Нећу. Нек се баве собом и својим проблемима, рекао је председник Србије Алекандар Вучић обилазећи радове на Иришком венцу.

Он је одоговарајући на питање о замеркама немачких медија на рачун опозиције и питање да ли треба народ у Србији да се мења рекао да је „боље да их боли глава због њихових проблема, а не наших“.

Упитан о захтеву листе „Србија против насиља“ о међународној истрази избора, одговорио је да су избори ствар државних органа ове земље и да никад мање приговора није било, те да су представници опозиције и страни посматрачи потписали записнике са бирачких места.

На скупу Проглса 17.000 људи

– Сетиили су се да имају проблем кад су изгубили изборе у Београду. А све сам им лепо рекао. Рекао сам им да промене кампању. Водили сте кампању „мрзим Вучића“.То одузима гласове нормалних и обичних људи. Ако нисте пратили шта се дешава током кампање, радили озбиљна истраживања и себе заваравали онда сам спреман да вас обучим и помогнем у томе да Србија има динамичнију утакмицу за четири године – казао је Вучић.

Како је додао, РИК ускоро проглашава резултате избора.

– Гозналесе и остала чуда мачку о реп. Ускоро РИК у складу са законом проглашава резулате. Идемо на формирање Скупштине, консултације око формирања владе и формиране владе – навео је Вучић.