Прочитај ми чланак

Нови Вучићев спот: Фашисти, туку жене, мафијаши… (ВИДЕО)

0

Докле иде ово лудило? Где је граница и има ли је? Непознате индивидуе маскирају у уметнике да би лидере опозиције сатанизовали и изједначили са мафијом.

У мору разних сподоба у овој нашој лепој Србијици, појавила се још једна. Извесни Драган Миливојевић – Буцке након година узалудног покушавања да се бави музиком, смислио је начин да се појави „на телевизор“. И то не на било који, него на изузетно креативан начин!

Снимљен му је спот, доведени статисти, попут оних кандидата СНС академије, окачили му на YоуТубе и за дан је добио преко 2.500 прегледа, колико му није имао цео „албум“ из 2016. Заузврат вређа и клевеће лидере опозиције, Драгана Ђиласа, Вука Јеремића, Сергеја Трифуновића…

Ко је чуо за тог Буцка до данас? И зашто га уопште спомињемо? Зато што је човек за четири године на YоуТубе напредовао за све паре! Реповао је о незапослености, безнађу, преживљавању младих, о другу Бати који је одузео себи живот, а данас то ради овако:

– До свега што смо сањали и што смо хтели, сигурно нас води онај фашиста из Двери“ – или овако:

„У ваше време нико није им’о посла, запалили су преко, преко Ђиласовог моста. Глумите џентлмене а малтретирате жене! Сергеј је у трипу коке никад доста, онај дрипац Ђилас да је Цоса Ностра! Онај дрипац Ђилас… Онај дрипац Ђилас… Онај дрипац Ђилас… Да је Цоса Ностра!“

Ђилас, Ђилас, Ђилас, и опет Ђилас. Колико вас то има?

Ово иначе, није први пут да се сатанизује бивши градоначелник Београда, и то у тренутку када се значајна опозиција ујединила и на великом скупу у Београду показала како ће се борити против владајуће странке и њеног газде Александра Вучића.

У априлу прошле године на Пинку појавио се пропагандни спот у ком је Ђилас био и тајкун и лоповчина… И тако редом.

Своју улогу су имале и Пинкове девојке, група „Моделс“ која је 2013. године певкала нешто што се зове „Жућко“.

Те четири младе жене су полуголе мешале пред камерама и говориле „Дај мало злата, Жућко“ – паметном довољно.

Данас је тај спот забрањен на YТ због голотиње и увредљивог садржаја.