Прочитај ми чланак

НОВИ ДЕТАЉИ исказа Миљковића: Вулин наредио да оставимо оружје у Јајинцима!

0

Објављен је још један део исказа Марка Миљковића, припадника клана Вељка Беливука, осумњиченог за тешка убиства у којем је говорио о афери "Јајинци", емитован је на NewsMax Adria.

– Да вам предочим акцију, то је акција где су Александар Станковић звани „Мутави“, сада покојни, Александар Видојевић звани „Рошави“ и Ненад Вучковић звани „Вучко“, заједно са Александром Вулином, по његовом наређењу, напунили ауто пун оружја и ставили близу куће Александра Вучића у Јајинцима. На тај начин су хтели да прикажу медијима како је Вучић био мета, а до дан данас нико није одговарао за тај ауто пун оружја – навео је Миљковић у свом исказу.

Подсетимо, 29. октобра 2016. године, у близини породичне куће тадашњег премијера Србије Александра Вучића у Јајинцима, полиција је пронашла „мистериозни аутомобил пун оружја“ да би Вучић глумио жртву покушаја атентата и режимски медији данима „испирали мозак“ грађанима Србије о томе.

Епилог је да је Више јавно тужилаштво у августу 2017. донело одлуку о томе да нема основа за покретање кривичног поступка у случају „Јајинци“, и то након што је главни полицијски инспектор у јулу затворио оперативне обраде. И чича-мича готова прича – али тада је послужило сврси.