Прочитај ми чланак

Носилац београдске листе доктора Несторовића позива на састанак

0

Александар Јерковић, носилац листе „Ми – глас из народа“ доктора Бранимира Несторовића за београдске изборе послао је вечерас саопштење медијима у коме тражи састанак са представницима ове листе.

Јерковић наводи да његов Патриотски покрет „Нема назад, иза је Србија“, који је у коалицији са Несторовићевом листом, сматра да је веома важно што је изборни процес званично окончан у законом прописаном року и захваљује свима који су учествовали на изборима, а нарочито оним грађанима који су подржали Коалицију “Ми глас из народа”, чији су носиоци били проф. др Бранимир Несторовић, на републичкој и Александар Јерковић, председник тог покрета на београдској листи (покрет „Нема назад иза је Србија“ 2021. основали су генерал Божидар Делић, Алберт Андијев и Александар Јерковић).

У саопштењу наводе да „су сви гласачи који су изашли на изборе важни, јер су тиме показали грађанску одговорност, али се посебно захваљујемо онима који су допринели да на београдским изборима листа “Ми глас из народа – Александар Јерковић” освоји 5,4% гласова“.

-Тиме су нам дали прилику и обавезали нас да утичемо на бољу будућност Београда, који је у сваком смислу, привредном, социјалном и културном, покретачки мотор Србије. Очекујемо да ће наши коалициони партнери из удружења „Ми“ ускоро позитивно одговорити на наш позив да организујемо заједнички састанак, на коме ћемо разменити ставове, не само по питању одлука које се тичу београдских избора, већ и о актуелним дешавањима на Космету, као и о наставку будуће сарадње. Након тога ћемо се обратити јавности – наводи Информативна служба покрета „Нема назад иза је Србија“ у саопштењу које је медијима доставио Јерковић.