Прочитај ми чланак

Немања Шаровић: Уздрмани режим појачава притисак ( Видео)

0

 nemanja sarovic srs

Принуђени смо да на овај начин обавестимо јавност каквим се све тривијалним и приземним методама притисака служи режим, очигледно у страху од нарастајуће популарности једине истинске опозиционе снаге у Србији, окупљене око Српске радикалне странке.

Већ други пут за седам дана, саобраћајна полиција зауставља комби, којим током кампање обилазимо Србију, и шаље на ванредни технички преглед.

Последњи пример таквог малтретирања догодио се јуче код Врбаса, када је  из саобраћаја искључено возило, које нам служи за превоз сопствене опреме и озвучења током кампање, саопштио је Немања Шаровић, заменик председника Српске радикалне странке.

Потпредседник Српске радикалне странке, Зоран Красић, поручио је на предизборном скупу грађанима Београда да им бољи стандард не могу омогућити они који су управљали градом током претходних 14 година.

 Српска радикална странка се залаже да обичан народ, а таквих је у Београду 95 процената, живи боље и зато наш слоган гласи „И у Београду живи народ“. Тај народ не сме себи дозволити да поново буде преварен и на дан избора имаће лак задатак – да укаже поверење онима који никада нису окренули леђа обичном човеку, закључио је Зоран Красић.

( Србин.инфо)