Прочитај ми чланак

НАСИЛНИЧКА ВОЖЊА: Председник Србије признао да угрожава безбедност грађана?!

0

"Кад побегнем обезбеђењу некад у Београду, онда је то јурњава ко у Отписанима! Не бисте веровали шта раде да би ме стигли", похвалио се Вучић пребрзом вожњом која се оштро санкционише према Закону свих земаља на свету па и Србије, и напоменуо да тако нешто ретко ради.

Председник Србије Александар Вучић открио је да, од када је на челу државе, ретко има прилику да вози аутомобил, јер по правилима не би смео да се креће без пратње.

„Ово је мој лични аут, шкода октавија, 2006. годиште. Последњих 5-6 година се и не вози… За то време смо можда прешли хиљаду километара“, истиче председник Вучић.

Затим је открио новинарима и следеће…

„Нисам дуго возио путевима Србије, па сад имам и мало трему. Некад се искрадем у Београду па возим“. Кад им побегнем некад у Београду, онда је то јурњава ко у Отписанима! Не бисте веровали ни сами шта раде да ме стигну“, хвали се Вучић, али напомиње да тако нешто ретко ради.

„Њихов посао је да брину о мом животу и ако се мени нешто деси онда су они криви. И онда ја не могу тим људима да кажем… Не могу да они буду одговорни и да пате цео живот због тога што сам ја био неодговоран. Понекад то урадим, али ме они брзо стигну“, испричао је председник Србије.