Прочитај ми чланак

НАРОД ПРОТЕСТУЈУ ЗБОГ НAСИЉA ПОЛИЦИЈЕ: Хоће да блокирају мост Блажа Јовановића (ВИДЕО)

0

Ова и оваква полиција не служи ни закону ни народу него самовољи једног човека, рекао је један од незадовољних грађана Подгорице.

Присталице покрета „Отпор диктаторском режиму“ окупиле су се код споменика Светом Петру Цетињском како би протестовали због интервенције полиције током разбијања протеста Демократског фронта.

Они су испред споменика истакли транспаренте бројне транспаренте попут „Ми смо Црна Гора“ и слично. Бошко Вукићевић из Покрета казао је да је према народу примењена сила.

„Ова и оваква полиција не служи ни закону ни народу него самовољи једног човека“, рекао је он, позивајући опозицију да напусти парламент и све институције власти.

„Тражимо бојкот свих избора и формирање техничке владе без режимских странака“, рекао је.

Новинар Марко Милачић раније је на свом Фејсбук профилу позвао је све грађане Црне Горе, без обзира на то коју партију преферирају, да преузму ствар у своје руке и да организују блокаду моста Блажа Јовановића поводом посљедњих дешавања у Подгорици.

marko milacic tvit

„Сада не треба чекати само опозицију, треба преузети ствари у своје руке. Свако како зна и уме, колико може. Треба показати да се на ово не пристаје. Није ово удар на ДФ, ово је шамар у лице свима нама. Побуна није страначка ствар!“, написао је он на Фејсбуку.

Извор: Вијести