Прочитај ми чланак

Напредњак запослен у државном вртићу ПРЕТИ народу: Прегазићу вас багером!

0

Након јучерашњих протеста на којима су грађани имали прилику да виде сцене бруталног насиља, када су хулигани насртали на мирно окупљене људе. Та дешавања изазвала су огромну пажњу јавности. Страсти се ни данас не смирују, а гнев грађана изазвао је и посланик СНС из Кикинде Душан Попесков, који је на друштвеној мрежи Фејсбук написао да током јучерашње блокада "нико није кренуо на грађане, него на издајнике".

„Нико није кренуо на грађане, него на издајнике и испране мозгове! Све је теледириговано и нема ту спонтано ништа! Молите бога да се ја не дочепам неког багера, иде прво упозорење, а онда газим па враћам у рикверц!“, написао је у коментару на Фејсбуку Душан Попесков.

На Твитер налогу Сајам Лудака наводи се да је Попесков запослен у локалном државном вртићу „Чуперак“.

Подсетимо, кадар СНС јуче ја на грађане кренуо прво багером, а затим и чекићем.

Нико од насилника није ухапшен, али су зато приведени грађани који су исказали своје незадовољство због усвојених измена закона о референдуму и експропријацији.

На вечерас одржаним протестима у Београду и Шапцу, грађани су затражили хитно ослобађање Драгана Миловановића Црног, који је у Шапцу јуче спречио багер да крене на народ, као и име човека који је дао наређење да се полиција повуче, а наступе батинаши.