Прочитај ми чланак

НАПРЕДЊАЦИ ЗВИЖДАЛИ Тепић: Бакљаши СНС су део екипе Веље Невоље (ВИДЕО)

0

Потпредседница Странке слободе и правде Мариника Тепић покушала је да одржи конференцију испред просторија Српске напредне странке у Панчеву, међутим, присталице напредњака су све време прекидали конференцију звиждуцима, урлицима, и нису јој дозвољавали да одржи конференцију.

Тепић је покушала да изнесе податке, како је навела у најави конференције „како су Беливукови људи били корисни Александру Вучићу као батина за опозицију, док из просторија СНС излазе са наредбама за бакљаде током ванредног стања, и награђени запошљавањем у јавним предузећима“.

FOTO: Printscreen

У маси се чују звиждуци „уа“, али и „Ацо, Србине“….

Упркос урлицима и звиждуцима напредњака из Панчева, Тепић, је успела да каже да су бакљаде на крововима зграда у Панчеву, у знак подршке СНС, организовали и спроводили сарадници и чланови криминалне групе недавног ухапшеног Вељка Беливука, званог Веља Невоља.

– Ово је човек који се зове Владимир Грек, он је међу ухапшенима заједно са Вељком Беливуком. У питању је човек који је снимљен 28. априла 2020. године како испред седишта СНС у Панчеву добија директиву да отпочне срамне бакљаде против опозиције и Драгана Ђиласа – рекла је Тепић, показујући фотографију лица за које тврди да је поменути Владимир Грек.

– Дакле Веља Невоља је ваљао пре пет дана, а сада не ваља, па је ухапшен – рекла је Тепић, додајући да је током свечаног отварања стадиона у Новом Пазару, на којем је присуствовао председник Србије Александар Вучић, обезбеђење организовала екипа Вељка Беливука.

– У питању су људи који су претходно били на инаугурацији Александра Вучића, тада су давили новинаре. Могу Вучић и његове галамџије да вриште до миле воље, докази су евидентни – рекла је она.