Прочитај ми чланак

Напредњаци се ПОТУКЛИ у згради Општине!

0

Синоћ је у згради Општине Блаце дошло до сукоба између председника Скупштине Дејана Мијајловића и члана Општинског већа Блаца Радосава Новчића. Обојица су чланови СНС у овом граду, а Новчић је извукао дебљи крај. Сукоб је чак пријављен полицији и о њему је сачињена службена белешка. Нико из Општине Блаце, иако смо звали више функционера, није хтео да нам потврди сазнања.

– Немам шта да вам кажем за сада, заиста – кратко је прокоментарисао Новчић када смо га позвали, али је рекао да је ситуација пријављена полицији.

Према нашим незваничним сазнањима, до сукоба, вербалног, а по причама и физичког, дошло је након што је Новчић изнео мишљење о неким локалним темама. На њега је, не слажући се са тим што је рекао, скочио Мијајловић и онда је ситуација измакла контроли. Све се дешавало у кабинету председника општине Блаце.

– Причао је да има много афера у Блацу и да томе треба да се стане на пут – каже особа која је упућена у дешавања.

Дејан Мијајловић тврди да до сукоба није дошло, ни вербалног ни физичког.

– Није се десило ништа што излази из оквира страначке полемике. Немам шта да коментаришем, јер није било сукоба ни вербалног, ни физичког – рекао нам је Мијајловић.

О овом инциденту, сазнало се и у врху СНС, а нама је потврђено из више кругова да су наложили да се ситуација „испегла“ и не доспе у медије.