Прочитај ми чланак

Напредњаци поново довозили на митинг људе из целе Србије ФОТО

0

Српска напредна странка (СНС) одржала је митинг у Новом Саду којем је присуствовао и председник државе, а грађани су током целог дана довожени аутобусима како би присуствовали овом догађају.

У Новом Саду данас је организован митинг Српске напредне странке (СНС), а присустовао је и члан партије и председник Србије Александар Вучић.

Да је све подигнуто на највиши ниво организације и да хала не сме да буде празна потврђује и то што су поново организовани аутобуси из целе земље, о чему сведоче бројне фотографије и видео записи.

Како се види на друштвеним мрежама, аутобуси су пристигли из Кикинде, Бечеја, Зрењанина и других градова.

Камере су забележиле гужве, километарске колоне, а корисници мреже Икс су објавили како је заправо данас изгледало у Новом Саду.

Коалиција „Вода и слобода“ из Зрењанина снимила је тренутак на којем се види како се из села Арадац у околини Зрењанина организовано иде на страначки скуп у Новом Саду.

„Напредњачка власт у Зрењанину не престаје да уцењује и притиска. Док се опозиција бори за воду, ваздух и боље услове живота у свом граду, једини циљ напредњака је одвођење људи аутобусом и понижавање сопствених грађана, где ће лажно као и увек клицати вођи Ацо Србине у Новом Саду. Када се врате у Зрењанин апологета кинеских инвестиција, градоначелник Симо Салапура своме шефу доставиће квоту, коју је морао испоштовати јер је први на листи” Зрењанин сутра” коју предводе напредњаци“, наведено је раније у саопштењу опозиционе коалиције „Вода и слобода“.

Премијер Србије и лидер Српске напредне странке Милош Вучевић поручио је данас да је листа „Александар Вучић – Нови Сад сутра“ надстраначка, да је то покрет за државу и народ, предвођен председником Републике, који ће на изборима у свим градовима и општинама однети победу на изборима 2. јуна.

Радили смо и градили не да бисмо се хвалили, већ да би људи имали користи од њих. Избори на којима ће гласати две трећине грађана јесу локални избори, али су јединствена прилика да овај покрет за државу и народ оствари победу и буде ветар у леђа и снажна подршка председнику државе у тешкој, али неодустајној борби за виталне националне интересе и заштиту и одбрану достојанства нашег народа, рекао је Вучевић.

Нови Сад је иначе једини град који ће председник посетити у наредних 6 дана, будући да ће сутра рано ујутру кренути у Њујорк.