Прочитај ми чланак

ХТЕЛИ ДА НАХРАНЕ ОВЦЕ: Шутановца напали у кафани због „пашњака“!

0

dragan-sutanovac-velika-650x432

Посланик Демократске странке Драган Шутановац нападнут у једном београдском кафићу због „пашњака“. Шутановац, коме прети казна због непријављивања стана у луксузној згради коју је изградио у Скерлићевој улици на Врачару, за викенд је испред своје зграде у кафићу пио пиће са својим пријатељима.

Управо је плац на коме је никла зграда био повод за провокацију јер је, иако у строгом центру града у катастру био заведен као „пашњак“.

Када је Шутановац устао од стола и кренуо да излази из кафића, пришла су му три младића, од којих га је један упитао да му прода „део пашњака да нахрани своје овце?“.

Младић није бившем министру деловао баш као чобанин, те му је он договорио „Јел ти то мене зајебаваш? То што имаш лепо нашприцане мишиће мене нимало не плаши“ – препричава очевидац и додаје да је мало фалило да дође до физичког обрачуна.

Такође каже да је Шутановац показао да није џабе био минитар одбране , те је младићу рекао да, ако треба да реше овај проблем, дође сутра када ће бити ту и „људи који шишају овце“!

– Младић је прихватио изазов, обећао је да ће се појавити са пријатељима и добацио да ће Шутановац проћи као Чедомир Јовановић ког су навијачи претукли у Мађарској, а затим одјурио у свом „мерцедесу“ – објашњава саговорник.

Шутановац се након инцидента упутио директно у полицијску станицу, где је пријавио младиће.

Извор: Ало