Прочитај ми чланак

МУТНЕ ИГРЕ СНС У КОСТОЛЦУ: Напредњаци свој прљав веш подмећу опозицији?

0

Кампања СНС-а против опозиције достигла је свој врхунац јуче у Костолцу уочи локалних избора који су заказани за данас у недељу, 24. децембра 2017.

Напредњаци из Костолца оптужили су Милана Грубетића, првог на листи Двери у Костолцу, да је наводно на свом Фејсбук профилу објавио фалсификовани меморандум СНС на којем се јасно види да се нуди новац онима који гласају за ову странку.

Наиме, да би све то било убедљивије, и да би се прикрио сначин на који је СНС могуће планирао да купи гласове грађана Костолца на данашњим изборима, одмах по појави овог летка СНС на друштвеним мрежама, о догађају је обавештен надлежни тужилац који је наложио, не наводећи по ком основу је тиме прекршен закон, да се са свима који су делили слику на друштвеним мрежама обави разговор у својству грађана!?

Припадници Министарства унутрашњих послова у Пожаревцу, одмах су покренули предистражни поступак по налогу Основног јавног тужилаштва у Пожаревцу, поводом наводног фалсификовања и злоупотребе меморандума Српске напредне странке и ширења на друштвеним мрежама слике летка, саопштио је МУП, третирајући на тај начин докуменат једнестранке као службену тајну!

Летак СНС-а прва је на свом твитер профилу објавила једна од истакнутих чланица ДС у Костолцу, и због тога је јуче морала да даје изјаву у полицији.

Како сазнаје локални портал из Великог Градиша, tpknews.com, напредњаци из Костолца након што се њихов летак појавио на друштвеним мрежа  сервирали су јавности вест да је њихов летак наводно фалсификовала опозиција јер је немоћна и свесна да нема никакве шансе на овим локалним изборима, и да тај летак дели по читавом Костолцу, надајући се да ће добити још понеки глас.

Опозиција из Костолца поводом овога поручила је:

„Уколико се стварно на  локалним изборима у Костолцу спрема куповина гласова од стране СНС, ми то морамо да спречимо и да обезбедимо доказе за то! Због тога, на недељним изборима мора да се обрати пажња, и да се сваки грађанин који буде сликао свој листић одмах евидентира и пријави полицији!“.