Прочитај ми чланак

МОНСТРУМ – Вучић: Храбар је онај који коље и меље људе!? (ВИДЕО)

0

"Криминалац се криминалцу радује. Исти су Јовица Тодоровић и Марко Миљковић, осим што Јовица Тодоровић нема храбрости да буде кољач, али исти им је "мајндсет". Није то претерано, ја причам о ономе што они мисле. То је исти криминални ум, само што је овај кукавица, а овај други није", рекао је председник Србије Александар Вучић, који је притом изједначио члана криминалне групе и адвоката, члана правног тима Народне странке.

Александар Вучић и медији који су под контролом режима на све начине покушавају да се ограде и „оперу“ од криминалног клана Вељка Беливука, на све начине желе да сакрију да га је управо режим створио, на шта су указивали опозиционари, а како би у томе и успели – ових дана константно повезују Беливуков клан са опозицијом.

Последњи у низу који је стављен у исту раван са Беливуком, Миљковићем и осталим криминалцима јесте адвокат Јовица Тодоровић, члан правног тима Народне странке, и то због његове изјаве, у којој је навео да „Миљковићеви наводи о вези са Вулином и државним врхом делују много конкретније него сама одбрана Александра Вулина и Светозара Вујачића“.

То је Вучић искористио да упореди адвоката и Марка Миљковића, на шта је Јовица Тодоровић одговорио путем Твитера.

– Александре Вучићу, прво, по Вашим критеријумима, ја сам, кажете, кукавица, јер никада не бих могао да закољем човека, а никада нисам ни пиле… Онда, признајем с поносом, кукавица сам јер волим људе и поштујем људски живот – почео је Тодоровић, а онда и наставио:


– Друго: Ви сте укинули све институције правног поретка, да бисте имали сву моћ, легалну и илегалну, у својим рукама. Зато, „храбри“ у Србији могу и да кољу и да мељу људе само док им Ви то допуштате. И, треће, ко с ђаволом тикве сади, о главу му се лупају. Није ми жао, јер све што сте чинили, чинили сте из користољубља и због незајажљиве жеље за влашћу и моћи – нагласио је Тодоровић.