Прочитај ми чланак

МЛАЂАН ЂОРЂЕВИЋ И ПОКРЕТ ОСЛОБОЂЕЊЕ подносе кривичну пријаву против ПКС и Чадежа

0

Након што су се на сајту Привредне коморе Србије и на званичним Твитер и Фејсбук налозима Привредне коморе Србије нашле објаве у којима председник ПКС Марко Чадеж признаје лажну државу Косово покрет Ослобођење и Млађан Ђорђевић, председник покрета, најавили су подношење кривичне пријаве.

Млађан Ђорђевић и покрет Ослобођење су подношење пријаве најавили и на својим налозима на друштвеним мрежама.

„Због кршења Устава најављујемо подношење кривичне пријаве против Марка Чадежа и Привредне коморе Србије. Нека запамти криминално – издајничка секта Српска напредна странка да Србија није њихова приватна држава и да су Косово и Метохија Србија“, написао је Млађан Ђорђевић на свом Твитер налогу и најавио подношење кривичне пријаве.

Подсетимо, на друштвеним мрежама Привредне коморе Србије стајала је и застава лажне и непостојеће државе Косово. А на сајту ПКС је писало: „ Mарко Чадеж, председник Привредне коморе Србије након састанка са министарком здравља Црне Горе др Јеленом Боровинић Бојић рекао је да ће овог викенда у Београду бити организована вакцинација за привреднике и њихове запослене из Босне и Херцеговине, Црне Горе, Северне Македоније, Албаније и Косова који желе да се заштите од Cоvid 19“.

Убрзо након реаговања великог броја људи ПКС је избрисала срамотне објаве.