Прочитај ми чланак

МЛАДЕ СРПСКЕ ПАТРИОТЕ ПОЛИЦИЈИ Ако не ухапсите Тачија у Прешеву, ухапсићемо га ми!

0

Обраћање Дамњана Кнежевића, у име народне иницијативе „Нема предаје Косова и Метохије”, припадницима Војске и МУП-а Републике Србије, као и другим српским оружаним снагама и правосудним органима поводом најаве да ће окупаторско-шиптарски председник Хашим Тачи, са Јоханисом Ханом (Комесаром ЕУ за проширење и политику суседства)посетити Прешево:

„Поштовани, од вас очекујемо да поштујете законе Републике Србије јер из искуства знамо да међу вама има часних људи који су се жртвовали за отаџбину, као и да су многе ваше колеге положиле живот за Србију. Поготову ’98. и ’99. године на Космету.

Браћо, војници, полицајци и судски чиновници, нико у Србији не би смео да има моћ да наређује кршење Устава: ни Јоханис Хан (Комесар ЕУ за проширење и политику суседства), ни Александар Вучић, уколико се Хашим Тачи, звани Змија, појави у Прешеву или на било ком делу територије Србије, коју ми оружано контролишемо, јер закони наше државе су јасни – зликовац мора бити сместа  ухапшен и процесуран у оквиру српског правосудног система.

Убијање српских полицајаца, војника, стараца, монструозно касапљење српске деце, силовање наших бака, мајки, сестара и кћери не сме проћи некажњено. У колико се ви, који сте дужни и плаћени за то, оглушуте о закон, и не ухапсите злочинца Тачија у Прешеву, урадићемо то ми, српске патриоте – спровешћемо цивилно хапшење заједно са искуснијим ратницима који су крварили за српску отаџбину.

 

Такође, тада више нећемо поштовати ваше значке, одговарати на ваше позиве и захтеве до успостављања неке нове гарнитуре на вашем врху. Часне људе међу вама увек ћемо поштовати јер нам они уливају наду да се нећете оглушити о закон; али у супротном, ако дозволите да се ратни злочинац Тачи слободно креће по Прешеву, сматраћемо вас за издајнике и сараднике шиптарских окупаторае.

Како радили тако нам и Бог помогао”.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!