Прочитај ми чланак

Милица ударила у змијско гнездо: Поднеће тужбу против Новости, Политике и Б92!

0

Странка Заветници саопштила је данас да ће поднети тужбе против портала Б92, Новости и Политике, "због пласирања гнусних лажи и пропагандног дивљања које су резултат невиђене панике Српске напредне странке (СНС)".

„Наиме, ова три портала, за које основано сумњамо да посредно контролише актуелни министар финансија Синиша Мали, недељама уназад воде хајку на председницу наше странке и једну од лидера националног окупљања, Милицу Ђурђевић Стаменковски. Врхунац ширења неистина и обмањивања јавности је објављивање текста у коме се наводи да је Милица Ђурђевић тражила увођење санкција Руској Федерацији“, наводи се у саопштењу.

@milicazavetnici

 

♬ original sound – Милица Ђурђевић

Додаје се да је „свима у Србији познато“ да су Заветници поднели захтев да се у парламенту усвоји Резолуција о забрани коришћења једностраних санкција.

„Такође подсећамо да смо више пута тражили да се укину санкције које је власт у Београду увела Белорусији, Сирији и другим пријатељским земљама. Очигледно је да су се пробриселске структуре на власти озбиљно ангажовале да зауставе раст националног окупљања и да по угледу на другосрбијанске кругове, ескалацијом лажи покушају да уруше углед који председница Заветника има међу народом“, наводе Заветници.

У саопштењу се истиче да „Заветници неће дозволити да хиљаду пута изговорена неистина заузме место истини“, као и да ће се против оваквог вида прљаве кампање борити законским путем.

Србија није суверена ако прода странцима своје ресурсе

Милица Ђурђевић Стаменковски, на изборној конвенцији коалиције Национално окупљање, поручила је да се природни ресурси Србије налазе на удару сумњивих страних компанија.

Она је истакла да земља која предаје своје стратешке потенцијале не може бити суверена.

@srbininfo.tiktok

Milica: Srbija na udaru sumnjivih stranih kompanija! Moramo ih sprečiti! @

♬ original sound – srbin.info