Прочитај ми чланак

MИ – ГЛАС ИЗ НАРОДА: Никакве коалиције ни са СНС ни са СПН се уопште не разматрају

0

Покрет Ми - Глас из народа поручио је својим гласачима да неће улазити у коалиције са СНС и листом Србија против насиља и да не верују новинским текстовима који тврде тако нешто.

“Ових дана ћете прочитати разне наше интервјуе, у којима ћемо изнети разне хипотетичке сценарије, па чак и пробне балоне, који ће можда деловати и контрадикторно. Никаквих разговора са било ким нема, резултати избора још нису ни проглашени. Ми нити тражимо разговоре нити их нудимо. Само знамо ово – никакве коалиције ни са СНС ни са СПН се уопште не разматрају.

Разматрају се једино сценарији коришћења наше позиције на нивоу града Београда ради изнуђивања неког уступка везаног за неку од ствари од општег националног интереса – попут издајничких споразума везаних за КиМ нпр. Сматрамо да ни једна ни друга страна није за тако нешто способна, јер имају превише обавеза према западном фактору.

Али чак и кад бисмо хипотетички успели да издејствујемо нпр. промену политике у вези КиМ, ми опет не бисмо ушли ни у какву коалицију са владајућом странком, нити бисмо чак и покушали да профитирамо од тога на било који начин. Уосталом, било је безброј прилика да се лепо ухлебимо свих ових година – па нисмо. И сигурно не планирамо да то урадимо сада. Ако имате још питања, слободно их поставите. Ми бисмо издали себе када бисмо издали идеју која нас је повела”, поручио је овај Покрет.