Прочитај ми чланак

МЕДОЈЕВИЋ: Вријеме је за слогу свих који не трпе ропство и диктатуру

0

Посланик Демократског фронта и лидер Покрета за промјене Небојша Медојевић захвалио се свима на подршци претходних дана и додао да наставља борбу за слободу.

„Јутрос у 2:40 на слободи, после 14 дана од противуставног и противзаконитог киднаповања од стране режима, због јавно изговорене ријечи. Само јако“, написао је Медојевић на свом Фејсбук профилу.

Фото: in4s.net

Супруга Марина Медојевић, додаје он, и ја, вам се свима захваљујемо на огромној позитивној енергији и подршци коју сте нам давали у овим данима тешких изазова за нас.

„Борба за слободу се наставља. Сад је ваљда јасно свима да је вријеме за јединство и слогу свих људи који не желе да трпе ропство и диктатуру“,наглашава Медојевић.

Додаје да болесни, компромитовани, корумпирани систем који масовно крши људска права и слободе, дискриминише људе, прелива национално богатсво у своје џепове, расипа ресурсе и гура нас у дужничко ропство и банкрот, дијели и свађа, мора бити одбачен.

„Вријеме је за нови друштвени договор о темељним вриједностима – слободи и демократији. Хвала свима.Само јако“, закључио је Медојевић.

Наиме, иако је јуче око 13 сати Уставни суд донио одлуку којом је проглашен неуставним члан Закона о кривичном поступку, којим је прописана и могућност затварања свједока који одбија да свједочи на суду, што је значило да више нема правног основа да Небојша Медојевић и Милан Кнежевић буду у затвору, та је одлука путовала скоро 12 сати иако је зграда Уставног суда на педесетак метара од Скупштине Црне Горе.

                         ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!