Прочитај ми чланак

Мариникин одговор СНС: Ја идем у Братунац и Призрен, а ваш Вучић у Сребреницу!

0

В.д. директоре Грчићу, знам да вас боли, пре свега моје образовање и мој државни факултет, стога најпре да вас упутим да ваша мантра "политички прелетач" значи да неко прелази из партије опозиције у партију на власти или из једне у другу на власти, али свакако на власти из лукративних разлога. У томе је, да вас подсетим, Српска напредна странка апсолутни победник. Нема партије на власти која је имала више прелетача од кад је Србије. А ја никада нисам из опозиције прелетела у власт - каже у одговору Милораду Грчићу, директору ЕПС-а, потпредседника Странке слободе и правде Мариника Тепић.

Одговор Маринике Тепић преносимо у целости:

Да, ангажовала сам се у две странке и то готово 10 година у ЛСВ и 10 месеци у Новој. Разлог за излазак из обе је разилажење у политичким ставовима, од председничких и београдских избора, до Косова и Метохије и противљења колаборацији са вашим Шефом. Тако га ословљавате, зар не?!

Да ово ваше писмо није објављено у политичком памфлету СНС из ког стоји Синиша Мали и други пропагатори партије и братије, темељно бих објаснила до које мере су функционери СНС нелојални Шефу и користољубиви, да ће га због свог останка на слободи прелако продати.

И није вам лако, в.д. директоре Грчићу. Па не држе вас залуд три године противзаконито на челу ЕПС-а, не уваљују вам тек тако да три године противзаконито потписујете уговоре вредне милијарде и милијарде туђег новца – новца грађана, према ком ваша партија и братија имају безграничну љубав, ту непресахлу љубав према туђем новцу! Ваш потпис на уговорима са фирмом рођеног брата премијерке Брнабић, са фирмом рођеног брата докторке Кисић Тепавчевић, а тек непотписани, а извршени послови са братијом Вучић, можда су вас довели у позицију да сваког дана попијете похвале и осећање ваљда моћи док поткрадате сопствене раднике и државу! Али после те опијености, в.д. директоре Грчићу, многи као ви су се трезнили „свирајући клавир“.

Зато боље брините о себи и зашто вас ваш Шеф третира као неписменог идиота који ће због њега и у затвор. И да се одмах разумемо, ја таквог шефа, нити Шефа немам, а за господина Драгана Ђиласа не брините. Он никада није бежао ни пред законом, ни из Србије, а његова адреса је, на жалост, постала добро позната вашим навијачким групама.

О елаборирању односа ММФ-а према Србији сте квалификовани мање него о квалитету печеног меса у вашој печењари. Мада је свима јасно да нисте ви аутор „одговора“ мени испод ког су ставили ваш потпис, а није ни ПР служба ЕПС-а, јер она себи не би дозволила до бола смешно копирање Владанкиног месиџ бокса Српске напредне странке.

Такође, сви „СНС-фластери“ који већ дуго скачу на сваку моју изјаву са припремљеним нападима и стално треба да понављају, па тако и ви – од Мариника-прелетачица до Резолуције о Сребреници – знајте и ово: на путу до Поточара/Сребренице, прво одем у Братунац. А не сећам се да сам вас икада видела тамо. Нити иједног СНС јуришника или јуришницу којима су пуна уста напада, а да нису ни прочитали о чему се ради! Који управо као таоце и кривце стигматизују цео српски народ, уместо да се кривци за свако недело означе именом и презименом. Да не додајем да вредјате и сопственог Шефа! Па он је прво ишао у Поточаре/Сребреницу да тражи опрост у својој превртачкој каријери, па оданде отеран, а после се додворавао Сребреници нудећи новац!

Ви и сви СНС-лајавци из Београда којима су пуна уста српских жртава, а нисте ни ногом крочили на згаришта српских жртава, понављам, ево Братунца за почетак, као ја! Који из свог комфора никада нису отишли у Призрен, Ораховац, у Приштину на јавна слушања исповести и српских жртава, као ја.

Зато, в.д. директоре Грчићу, није ни оваква преписка за свакога. А када будете кукали да прелетите у моју странку, дочекаће вас Закон о лустрацији, о кажњавању корумпираних функционера и јавни тужилац! – каже се на крају одговора Маринике Тепић директору ЕПС-а Милораду Грчићу.