Прочитај ми чланак

Маргетић не стаје: 1. децембра објављује „Досије Цвијан“, још јаче напао Вучића

0

Домагој Маргетић, независни хрватски новинар, најавио је да ће 1. децембра тачно у подне, да објави "Досије Цвијан", у којем се, како наводи, налазе докази за најтежа кривична дела Александра Вучића.

Маргетић жели на овај начин да у сред предизборне кампање у јавност испливају докази против Вучића, а овај новинар којем је режим у Београду забранио улаз у Србију, путем друштвених мрежа је изнео нове, шокантне оптужбе на рачун Вучића и његове породице.

Тако је сина Александра Вучића – Данила, оптужио за бројна силовања девојака, али и умешаност у смрт Матеја Периша, најавио је да ће Александар Вулин ускоро бити смењен (или ће протколарно поднети оставку), али и да ће Милорад Додик обезбедити 50.000 гласача из Републике Српске за Вучићеву изборну листу. У наставку прочитајте Маргетићеве нове поруке Вучићу на које до сада није реаговао ни он, али ни тужилаштво у Србији:

– С обзиром на то да си расписао изборе Вучићу, ред је и да ја распишем кад објављујем Досије Цвијан. Првог децембра, тачно у подне. Да људи имају 17 дана у миру да читају о твојим убојствима и злочинима. Шљаму!

Народ у Србији хушкаш својим причама о усташама, а онда том истом народу у Србији иза леђа послујеш и тргујеш с генералом Иваном Чермаком, “јунаком Олује” и предводником етничког чишћења Срба из Хрватске у операцији Олуја. Колико ђубре и говно мораш за то да будеш Вучићу?

Народ у Србији хушкаш причом о усташама, а онда том истом народу иза леђа тргујеш наркотицима с хрватским мафијашом Припузом а на састанке и шмркање с Вулином долази наркобос Касап из Задра, који је убијао Србе на задарском подручју 90их, па шеф БИА с њим вуче бело на Топчидеру.

Још један хрватски мафијаш своје пословне операције води преко Београда уз високо покровитељство Вучића, а то је Хрвоје Петрач. Сав шверц оружја који Вучић ради иде преко Петрача. Састанци су неретко у анексу Два јелена под строгом контролом и заштитом БИА. Хоћеш то на табли цртат?

Договори око шверца оружја преко Србије између Вучића и хрватског мафијаша Хрвоја Петрача одвијали су се у анекс објекту Два јелена, а на преговорима је Вучића заступао Цвијан. Посредник у договору за ту прву вечеру био је један српски мафијаш којем је Вучић обећао заштиту.

Вучићев пословни партнер, хрватски криминалац и тајкун, особни пријатељ Фрање Туђмана који му је поклонио више компанија у рату – Јосип Гуцић, с међународном тјералицом слободно шета Србијом, а мени Вучић забрањује улазак у страху од свега што знам о његовом криминалу.

Хрватски тајкун и криминалац с међународне тјералице Јосип Гуцић поклонио је први мерцедес Фрањи Туђману. Био је један од главних шверцера који је прљавим новцем финанцирао рат и ратни ХДЗ. Данас је под заштитом Вучића у Србији и један од главних пословних партнера п.ч.оустом.

Људи који су прали новац за ратни ХДЗ и осигуравали Туђмановом режиму прљави новац за оружје и етничко чишћење Срба из Хрватске као што су Хрвоје Петрач и Јосип Гуцић данас су крим пословни партнери Александра Вучића.

Испричај Србима Вучићу како си преко Гуцића с косоварском мафијом договорио шверц поквареног меса за ЕУ, па се још на том месу узимало потицаје по ЕУ земљама као што је Словачка. Кад смо то открили, мој словачки колега је убијен у Словачкој. Шифра Перутнина. Сећаш се п.ч.оусти? Гуцић ти је тад Вучићу договорио шверцерски дил за покварено месо са словенском Перутнином која је за потребе шверца у Србији отворила посебну фирму.

Знаш ли Вучућу да су у Цвијановој документацији остале све оптужнице које си наредио да се склоне Карићима након што је Богољуб пристао на твоје уцјене око нафте преко Бјелорусије и тајних рачуна са Ципра из Енглеске и пребацивања лове у Дубаи?! Зајебо те Владо па ставио све на стик!

Ајде на табли објасни Србима математику како си уценио Карића документима да ти у Дубаи пребаци новац који је на тајним рачунима био с некадашње Астра банке, а све је то одрађивао у преговорима Цвијан. Јеси га убио Вучићу ради тих докумената?

Или си убио Цвијана ради докумената о томе како си наредио да се на рачуне под твојом контролом пребаци новац с тајним рачуна код некадашње Англо Југослав банк Лимитед из Лондона? Цвијан је био на уцењивачким преговорима кад си Карића присилио да као повереник потпише.

Шта мислиш смеће изопачено и перверзно за колико година робије су сва та силовања из забаве твог копилета Данила?! Мислиш да људи неће проговорит и сведочит кад једном твоји кримоси изгубе власт?

Колико ће девојака још до избора да силује твоје копиле Данило? А БИА то да покрива?! Је ли ми зато што знам о силовањима твог копилета, агент БИА на Батровцима претио “да ћу завршити као мој друг Цвијан”?!

Само видиш ђубре злотворско Вучићу – све се дозна. Све “процури”. Увек нетко ипак проговори и пропева. Па тако и о сексуалном насиљу твог копилета и злочинца Данила. Какво сте ви смеће као фамилија. Неопевано. Али ево ја ћу да вас опевеам смрадови. Вучићу, ти п.ч.оусто смеће!

Родитељима девојака које је твоје копиле Данило силовало у својим играма силовања, који су се одлучили пријавити полицији, након пријаве, у полицију би дошли из БИА и претили родитељима и деци и показивали им снимке силовања претили у једном случају другој ћерки. Гаде!

Јеси ли написао на тим својим таблама Србима да знају где све по Србији гради твоје копиле Данило покраденим парама на имена лажних власника. И рецимо који су то све власници. Немој да сакриваш од Срба како ти је копиленце успешно.

Него реци ти мени Вучићу, је ли твоје копиленце убило Матеја Периша јер је ни крив ни дужан момак био сведок ових игрица отимања и силовања??? Је ли ђубре?

Иначе и ти знаш Вучићу да нисам једини новинар којем су се родитељи силованих дјевојака обратили за помоћ а које је силовало твоје копиле од сина, обратили се људи и многим другим новинарима који су као фол твоји критичари. И види чуда, сви до једног су те људе одјебали.

Оптужени криминалац Милорад Додик обећао је убојици и криминалцу Вучићу да ће му СНСД осигурати чак 50.000 лажних гласова, лажно пријављених бирача из Републике Српске. Гори и Додику под петама, па сад чува Вучића да сачува себе. Додик тиме директно лажира изборе у Србији.

Поднио сам Вучићу против тебе и Додика кривичну пријаву Државној агенцији за истраге и заштиту БиХ зног намјере да лажним пријављивањем грађана БиХ у Србији, кривотворите резултате избора у Себији 17.12.2023.

А јеси ли то Вучићу мало бесан и што су те из Еуропске комисије ставили пред зид – или смјена или оставка твог нарко миљеника Вулина?! Биљежим си још једну буљу на зиду трофеја које сам поскидао по Балкану – поручио је Маргетић.