Прочитај ми чланак

МАРЧЕЛО НА ПРОТЕСТУ: Живимо у свету из Вучићеве главе, постајемо пуни мржње

0

Музичар и писац Марко Шелић Марчело поручио је са протеста у Београду да живимо у свету из Вучићеве главе и да постајемо пуни мржње. "Мало је то, каже Шарчевић, ја кажем много је, дошло је преко главе и даље неће моћи", рекао је он.

„Поштовани издајници и плаћеници, свих осам субота био сам на протесту, као и за годишњицу убиства Оливера Ивановића и кад су протестовали браниоци река. Онда је Вучић замолио патријарха да ме замоли да кажем три реченице. Не Иринеја, већ мог патријарха, који се зове грађанска дужност, част и слобода“.

Марчело је рекао да морамо да се излечимо, да бисмо поправили земљу.

„Ја нисам овде да бих се ругао крезубима, јер ме крезубост асоцира на муку и на јад. Нисам овде да се смејем директорки библиотеке из Лазаревца, скамењеној од страха, овде сам да јој кажем – заштитићемо вас од оног ко вас је звао. Нисам овде да понижавам ботове, него да их позовем на тотални оипозив, ако не усправите кичме, посао ће вам бити да до краја живота лупате минусе, плусеве и глупости“, рекао је он.

Како је рекао, на протестима је јер тражи лустрацију, и поручује да би власт требало извести пред суд за бахато и неумесно.

„Твој министар јавно је понизио део академске заједнице, твој директор Коидора, уместо да изјави саучешће, неотесано се спрда, као и сви ви, док даје оставку на функцију без које ће бити годину дана, више мисли на тебе. Твој свет се дели на кабадахије и послушне, јер си цели живот то радио, делио људе и хушкао их једне на друге. Замишљаш да је друштвено уређење село Штрумпфова, један исти да је главни, а остали му љубе скуте“, рекао је Марчело.

                    ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!