Прочитај ми чланак

МАГИСТАР УНИВЕРЗИТЕТА “УНИОН“: Посланик СНС купује за хиљаду долара ташне и шири се у 9 соба

0

igor-becic

Игор Бечић, народни посланик Српске напредне странке и потпредседник Скупштине Србије, представља доказ да власт често не живи као обични грађани.

Док многи грађани једва састављају крај с крајем, Бечић је недавно у Америци само на женске торбе потрошио хиљаду долара. Такав луксуз му је омогућила добра зарада, односно плата у „Србијагасу“ од 130.000 динара и месечно примање у Народној скупштини од 30.000 динара. То су, наиме, примања која је Бечић навео у својој имовинској карти. Осим тога, навео је и да има депозите и штедне улоге у банкама, као и шестособну кућу и трособан стан.

Отворио се

Како је Курир јуче писао, Бечић је током службеног боравка у САД недавно купио пет ташни поменутог бренда, а касније се хвалио да је Гојковићки купио ташну „јер га је пустила на пут“.

majkl-kors-tasna

– Бечић је причао како је купио пет ташни „мајкл корс“, а да је једну одмах наменио Маји Гојковић „јер га је пустила у САД“. Због женине торбе имао је „озбиљне муке“. Пошто није могао да се одлучи која ће јој се највише свидети, сликао је телефоном ташну и послао јој слику како би она аминовала одређени модел – испричао је извор нашег листа.

Но, ипак је нешто и уштедео, јер да је такве ташне купио у Србији, Бечић би само за једну морао да издвоји просечну српску плату, док је у Америци цена једне ташне „мајкл корс“ од 200 долара па навише, у зависности од модела и материјала од кога су израђене.

Уобичајена пракса

Да је Бечић заиста купио ташне, Куриру су потврдила два независна извора, али је он ипак остао при тврдњи да ништа од наведеног није тачно.

Бечић за Курир каже да је чудно што је то да ли је он купио ташне важније од чињенице да је посета српских парламентараца Америци била успешна и да је донела доста доброг Србији.

imovinska-karta-ogor-becic-1415738857-589108

– Тачно је да сам супрузи купио ташну „том хилфигер“ која кошта 120 долара. Нормално је да, кад одете на пут, купите нешто драгим особама. Међутим, чудно је што је одједном настала прича да сам купио пет ташни и да сам потрошио хиљаде долара. Све је измишљено – каже Бечић.

(Курир)