Прочитај ми чланак

Љуби је Вучић – СНС-овка: Мариника је фашиста!

0

Посланица Српске напредне странке Сандра Божић, позната по свом уличарском речнику који користи како у Скупштини, тако и на друштвеним мрежама, сада је отишла корак даље - негирала је јучерашњи напад у Панчеву на потпредседницу Странке слободе и правде Маринику Тепић, рекавши да је "нико није напао, сем сопствене фашистичке политике".

Нападе, попут оног који се јуче десио у Панчеву, када су присталице Српске напредне странке прекидале звиждуцима и узвицима конференцију Маринике Тепић, а онда један од њих покушао да на њу баци живу кокошку, требало би свако да осуди. Међутим, изгледа да напредњаци примећују само нападе на своје чланове, и само у тим ситуацијама и реагују. Истом логиком се очигледно води и посланица Божић. Додуше, шта и очекивати од некога ко у јавном обраћању углавном користи епитете попут „ђубре“, „болесник“, „болесни ум“…

YouTube
Сандра Божић гостовање “Тема”

– Сусрет са реалношћу и грађанима које су преварили и опљачкали, када се нађеш ван Ђиласовог имагинаријума, је суров! Маринику нико није напао, сем сопствене фашистичке политике! Пиле се уплело у сопствене кучине, мада она више одговара одраслом примерку – написала је Божић на свом Твитеру.

 

Наравно, овде се није зауставила, па је њене речи објавила и Српска напредна странка на свом сајту, назвавши Маринику Тепић „доказаном тајкунком која је своју сарадњу са криминогеним и сумњивим лицима, нарко дилерима и лоповима“.