Прочитај ми чланак

Крле као Вулин – Мастер бот извређао европосланике: Гомила идиота!

0

Европски парламент је данас усвојио резолуцију о Србији, а на тапету су се нашли Линглонг, Рио Тинто, насиље на протестима, хулигани, кршење људских права, чиме је задат велики ударац режиму Александра Вучића. После таквог развоја ситуације само се чекало ко ће први да удари на Европу. Нисмо се дуго начекали, будући да је први отровне стрелице ка Европском парламенту упутио Александар Вулин, а затим и Небојша Крстић, који је европосланике назвао "идиотима".

Напредњачки такозвани маркетиншки стручњак Небојша Крстић не бира речи и начин да се обрачуна са неистомишљеницима Александра Вучића, па из његових уста, али и преко тастатуре чујемо и видимо разне увреде.


Сада је мало отишао ван граница Србије, па је пожелео да каже коју оштру реч и посланицима Европског парламента, који су данас изгласали резолуцију о Србији.

– Европски парламент је гомила јединствених идиота. Јер, само идиоти себи могу да дозволе да им текстове резолуција пишу људи из НВО, чији је једини смисао постојања производња лажне слике о Србији – написао је Крстић.

Да подсетимо, претходно се огласио и министар полиције Александар Вулин, који је путем саопштења напао Европу и Европски парламент.

– Српска полиција хапси хулигане, а не сарађује са њима. Посланици Европског парламента се у својим земљама не питају ништа, зато своје фрустрације хоће да лече на Србији – рекао је, између осталог, Вулин, па онда и додао:

– Министарство унутрашњих послова Србије поступа по закону, али и води рачуна да не буде крви на улицама Србије. Верујем да је уважене посланике Европског парламента много разочарало што није било слика разбијених српских глава, али грађане Србије је мир на улицама обрадовао. МУП Србије ће радити по закону и на добробит грађана Србије, а европарламентарци могу само да пате што је тако.

После свега јасно је да је Вучићу и Српској напредној странци овом резолуцијом задат јак ударац. Јер да није тако, онда се не би ни оглашавали дежурни пљувачи Вучићевих неистомишљеника…