Прочитај ми чланак

Кркобабић: ПУПС је једина странка која истински штити права пензионера

0

НОВИ САД - Сада када су финансије стабилизоване, када се остварује заједнички циљ да пензије и плате буду редовне и сигурне, најава премијера да ће доћи до повећања плата и пензија наишла је на пуну подршку Партије уједињених пензионера Србије (ПУПС), изјавио је данас председник те партије Милан Кркобабић.

ana-nikolic-krkobabic
 
Мере су имале смисла само док није постигнута финансијска стабилност, све преко тога би биле лоше навике да их само пензионери осећају и носе на својим плећима, рекао је Кркобабић на седници Покрајинског одбора ПУПС, која је одржана у Новом Саду.

Кркобабић је, како се наводи у саопштењу те партије, истакао да ће ПУПС дати врло конструктивну подршку и предлоге премијеру Александру Вучићу да се то повећање и оствари.

Према речима Кркобабића, ПУПС је једина странка која све време истински штити интересе запослених и пензионера.

То значи и да је дала суштинску подрску концепту премијера за фискалну консолидацију. Иако је то била тешка одлука, пензионери су је као озбиљни, остварени и одговорни људи, доживели као неопходну јер је у питању била одбрану земље, а тада се не постављају питања и не врше анкете, рекао је Кркобабић.