Прочитај ми чланак

Красић: Сетите се НДХ и Јасеновца

0

Зоран Красић: Даме и господо, за ову нашу конференцију просто не можемо да изаберемо тему, јер би било срамота да се нешто прескчи.

zoran-krasic

Ових дана видите и сами да у условима кда све зависи само од једног министра, кога су ухватили са 160 000 евра у приватном сефу и који је ослобођен – кажу није крив, дакле када од њега зависи да ли је нешто отров, онда је отров и када је 0.05, а и није отров када је 0,5. Значи, не зависи од производа да ли је затрован, већ отровност зависи од министра који је ухваћен са 160.000. Ми сад треба да верујемо!

Треба да верујемо и Елиот Несу који пре неколико дана рече новинару да су медијски облаћени и оцрњени само они који ће да буду правоснажно осуђени. Па како то неко унапред зна да ће неко да буде осуђен? Ваљда за то постоји суд. Сада у Србији очигледно није потребан суд, довољан је Елиот Нес и довољне су новине. Значи – новине оцрне и облате човека и одмах се зна да је он осуђен. Не треба суд. Довољна је једна телевизијска емисија, појави се министар одбране у слиликонском издању. Не треба суд, полиција, тужилац, не треба ништа! Ништа не треба! Он је еталон за истину. Зашто? Па много је популаран. Превазишао је популарност Хитлера из 1939.године.

И, сада треба Србија да ћути и да очекује. Треба да ћути што се задужује, што се иде лошим путем. Али, да прескочим овај увод, јер је свима јасно да Србија није на добром путу, јер тај евроунијатски пут је лош пут. Видели сте да Бугари са незапосленошћу од 12 одсто излазе сви на улице, а Србија са 25 одсто незапослености – поред телевизора. И чека Елиот Неса. Чак га рекламирају и када Србија бира своју песму за Евровизију.

И, некако остаде непримећено, или бар мисле да нико није видео – али ту су српски радикали да све виде –  шта је рекао министар спољних послова у Загребу. Осоколио се заједно са колегиницом из Хрватске да размишљају како да се заустави поступак пред Међународним судом правде по тужби и противтужби за геноцид. Сад као на пијаци…Ови из Хрватске кажу да је Готовина ослобођен, један српски генерал је ослобођен, нема геноцида, па да узајамно повучемо тужбе. Зашто? Па зато што је Хрватска на корак од пуног чланства у ЕУ и било би ружно да у ЕУ буде нека држава која носи тужбу за геноцид.

Онда су се досетили да ће се то медијски покрити тако што се Јосиповић изљубио онако пријатељски са оним ђилкошем из Бајчетине, који се представља као предсеник Србије. Тужбе би се међусобно повукле. А јуче су органозовали и састанак експерата за избеглице, где су признали да постоји проблем и да има пуно Срба који су избеглице у Србији.

Е, Српска радикална странка инсистира да се тужба Србије пред Међународним судом правде против ове НД Хрватске која иде према ЕУ никако не повлачи. Да се никако не повлачи и због Јасеновца и због свих оних стратишта, због „Олује“, „Бљеска“ и свих оних злочина који су учињени српском народу са намером да се трајно Срби избаце са својих вековних огњишта. Упозоравамо јавност и обавештавамои све да онај ко повуче тужбу против те НД Хрватске која иде ка ЕУ, а повукао би је због добросуседских односа – јер је то налог ЕУ, тај који повуче тужбу је велеиздајник, тај преузима одговорност и тај је протерао све оне људе из Републике Српске Крајине.

Позивамо све оне који деле погледе СРС да нам се прикључе, да подигнемо глас и заштитимо виталне интересе овог народа. Уколико ми сами не штитимо наше интересе ника нам их са стране неће заштитити.

Користим прилику да још једном позовем све и да обавестим јавност Србије да ће Српска радикална странка 24.марта 2013.у Косовској Митровици организовати митинг – да обавестимо цео свет и да подсетимо све оне који брзо заборављају да је на тај дан 1999.године покренула НАТО зликовачка авијација против грађана Србије. У тој нелегалној акцији, без било какве одлуке СБ УН, коју су назвали „милосрдни анђео“, погинула је мала Милица Ракић у Батајници – а Батајница није на територији КиМ. Хоћемо да упозоримо оне који хрле ка ЕУ и који срљају ка НАТО пакту да НАТО пакт никада не може бити пријатељска организација српскоме народу.

Хвала, толико смо имали за ову данашњу конференцију.