Прочитај ми чланак

ИСПОВЕСТ ПРВОГ СНС БОТА: Стефановић открио зашто је био „Небојша из Београда“

0

То његово укључење, где се представио као Небојша из Београда, годинама касније је постало вирално на друштвеним мрежама.

Министар полиције Небојша Стефановић открио је за Недељник зашто се као гледалац укључио у емисију “Утисак недеље” када је гост био Александар Вучић. То његово укључење, где се представио као Небојша из Београда, годинама касније је постало вирално на друштвеним мрежама.

– Ја сам се јавио и представио својим именом. Јавио сам се зато што је тада био велики број намештених гледалаца, па је у тим емисијама изгледало да је 10:0 против Вучића, а хтео сам да покажем да није тако. Али и не само то. Где сам тада могао да искажем свој став? Да нисам могао да одем на РТС, Студио Б, или да добијем интервју у ‘Новостима’? Да ми ‘Данас’ или ‘Блиц’ објаве неку изјаву? Могао сам да дођем само до врата тих редакција. Не само ја, било ко из тадашње опозиције. А данас сви опозициони лидери имају потпуну слободу да се појаве у медијима. Али ми смо се и за то борили. И данас стојим иза сваке речи коју сам изговорио у тој емисији – рекао је Стефановић.

На питање да ли му недостаје та емисија, он је рекао да му не недостаје.

– Има толико емисија у којима се приказују слични садржаји. Немам много времена да гледам телевизију. Ја сам филмофил, када стигнем, погледам филм на ХБО-у. Управо сам одгледао одличну руску серију ‘Метод’ – рекао је Стефановић.