Прочитај ми чланак

ИНЦИДЕНТ НА БИРАЧКОМ МЕСТУ У МИРИЈЕВУ: СНС покушао да натера човека да гласа

0

glasanjeНа бирачком месту у београдском насељу Миријево дошло је до инцидента када је један гласач хтео да искористи своје право и гласачки листић за парламентарне изборе понесе кући.

Он је, како нам је један очевидац који је био сведок целог догађаја рекао, хтео да свој листић за парламентарне изборе понесе кући. Ту је дошло до расправе, а убрзо се умешала жена која је председник комисије за то бирачко место.

Била је веома дрска према том момку, почела је да га напада зашто неће да гласа, а на крају му је и рекла да је „узео мало пара да би то радио“!

Момку није дато да напусти изборно место 76 у МЗ Миријево и наложено му је да мора ту да сачека комисију.

Драма је трајала око пола сата, а на крају је стигла комисија коју је довео Зоран Пралица, иначе посланик СНС-а у Републичком парламенту.

Комисија је покушала да изврши притисак на бирача да гласа, а када је он то више пута одбио, комисија је констатовала да сваки гласач има на то право и пустила овог момка.

Видно потрешен притиском од стране чланова СНС који су били део комисије, момак је сео на клупу испред гласачког места на пар минута, оставио ту свој гласачки листић и отишао.

 

Извор: Ослобођење