Прочитај ми чланак

Има ли краја изборној КРАЂИ: Објекат недовршен, а у њему 51 „гласач“ (ВИДЕО)

0

Како пролазе дани, тако се ређају докази о незамапћеној изборној крађи извршеној 17. децембра. Посебно се то односи на Београд, где су напредњаци грабили и рукама и ногама не би ли остали на власти, па су у ту сврху послужили и фантомски гласачи. Нови случај таквих "бирача" забележен је на Вождовцу, где је у видно недорађеном објекту смештен 51 гласач, открила је Странка слободе и правде.

Савски венац, Вождовац, Палилула, Нови Београд, Младеновац, Обреновац, Чукарица… Ма, практично да не постоји општина на којој Српска напредна странка није муљала са бирачкиим списковима.

Писали смо ове суботе о невероватном случају забележеном у општини Савски венац, где је на три адресе забележено 338 фантомских гласача, а да све буде невероватније, они су пријављивани на адресу затворене фабрике, али и клиника у Улици др Суботића.

Међутим, није ту био крај, будући да је нови доказ изборне крађе виђен у општини Вождовац. Наиме, на територији ове општине, тачније на адресу Прешернова 21, уписан је 51 бирач. То је само по себи чудно, а све добија нову ноту ако се зна да је питању, како се види на први поглед, недорађена кућа, открили су из вождовачког одбора Странке слободе и правде.

– Још једна фамозна адреса на Вождовцу – Прешернова 21. На овој адреси, по Истиномеру, пријављен је чак 51 гласач за беоргадске изборе. Ово је само једна од многобројних адреса које јасно доказују изборну крађу – истичу из ОО Странке слободе и правде Вождовац и додају:

– Српска напредна странке зна да је Београд не жели и зато су украли не један, него десетине хиљада гласова. И зато ови избори морају бити поништени. Неопходно је да Београђани добију власт коју су бирали.